Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
‘Installeren in een winkelcentrum vereist overleg en afstemming’
Er is gewerkt met een strakke deadline, maar dit is niet ten koste gegaan van de kwaliteit.

‘Installeren in een winkelcentrum vereist overleg en afstemming’

Om kinderdagverblijf Speelstede te realiseren, zijn drie winkelruimtes samengevoegd. De waterleiding, riolering en ventilatie moesten op de nieuwe situatie worden aangepast. De Kock: “Een aandachtspunt hierbij was dat voor de riolering nog niet alle faciliteiten aanwezig waren. En voor de aansluiting van het ventilatiesysteem misten we informatie. Na veel uitzoekwerk op locatie en in goed overleg met de technisch manager van het winkelcentrum verkregen we de benodigde gegevens.”

Vóór 8.00 uur leveren

Overleg en afstemming liepen als rode draad door de realisatie van het kinderdagverblijf. “Dat is inherent aan installeren in een winkelcentrum”, aldus De Kock. “Je moet onder meer rekening houden met de openingstijden en huisregels van het winkelcentrum, maar ook met de belangen van andere winkeliers. Onze materialen moesten bijvoorbeeld vóór 8.00 uur ’s ochtends geleverd worden. Dit werd afgestemd met de facilitair manager van het winkelcentrum. WeBuild Work had hierin een sleutelrol. Dit gold ook voor onze afstemming met aannemer To Build en E-installateur Mazurel.”

BLR, airco, luchtbehandeling, kinderdagverblijf Speelstede, Maarssen,

Allesbehalve standaard

“De bevlogenheid en nauwe betrokkenheid van WeBuild Work heeft zeker bijgedragen aan het eindresultaat”, vervolgt De Kock. “Dit was een allesbehalve standaard project, waarin veel factoren samenkwamen. Naast de locatiespecifieke aandachtspunten hadden we te maken met een korte uitvoeringsperiode en een strakke deadline. Corona liep daar nog eens doorheen. Aan kwaliteit is echter nooit ingeboet. Onder de bezielende begeleiding van WeBuild Work is een veilig, gezond en hoogwaardig kinderdagverblijf gerealiseerd. Mooi dat we daaraan hebben bijgedragen.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details