Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Installateurs met verantwoordelijkheidsgevoel

Installateurs met verantwoordelijkheidsgevoel

Echte klimaatspecialisten

De naam ‘Top Installatiegroep’ werd niet toevallig gekozen. De club wil voorop lopen, met name als het gaat om duurzaamheid. Woorden als ‘milieuvriendelijk’, ‘all-electric’ en ‘BREEAM/WELL’ zijn hier aan de orde van de dag. Dat maakt van Top Installatiegroep een echte klimaatspecialist.

Top Installatiegroep is verdeeld in vier disciplines. ‘VanPanhuis’ neemt de nieuwe utiliteitsprojecten voor haar rekening, verspreid over heel Nederland. Zij verzorgt de installaties voor kantoorgebouwen, zwembaden, logistieke en medische centra. ‘Klein Zakelijk’ richt zich op de renovatieprojecten over heel Nederland. Haar projecten variëren van kleine aanbouwen tot transformaties van grote monumentale projecten. ‘Drenth Installatietechniek’ is sinds 2007 aangesloten bij Top Installatiegroep, actief in het noorden van het land en gespecialiseerd in installaties voor zwembaden en gezondheidscentra. En ten slotte is er TOP Technisch Beheer, dat zich richt op service en onderhoud. In totaal telt Top Installatiegroep 85 vaste en 25 flexibele medewerkers.

Ook installaties voor logistieke centra zijn bij VanPanhuis in goede handen.

 

TOTAALAANPAK

“Samen leveren de disciplines een totaalpakket voor non-profit, zakelijke en particuliere opdrachtgevers in de utiliteit, zorg en welzijn, retail en onderwijs”, vat Hans Verra, directeur van Top Installatiegroep, samen. “In principe opereren de disciplines zelfstandig. Zij verzorgen de projecten van advies tot onderhoud. Waar nodig vullen zij elkaar aan. Een groot gemak voor onze klanten. Zij kunnen bij Top Installatiegroep alles onder één dak regelen.”

Het Top-DNA

Maar hoezeer de disciplines ook hun eigen specialisme hebben, er is wel degelijk sprake van een gemeenschappelijk DNA. “Dat zit hem enerzijds in de werkhouding; onze mensen zijn herkenbaar aan hun no nonsense-mentaliteit. Zij staan eerlijk en gemotiveerd in hun werk. Anderzijds hebben zij een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ze hebben aandacht voor de klant, denken mee, blijven praktisch en wijzen op het belang van duurzaamheid. Ze willen oprecht het allerbeste advies neerleggen en kennen de actuele normen en eisen op installatiegebied. Kortom, ze lossen problemen gewoon op.” Binnen Top Installatiegroep vallen alle diensten – Ontwerp, Bouw en Onderhoud – onder het eigen OBO-keurmerk, waarmee de kwaliteit duurzaam gegarandeerd is.   


Top Installatiegroep

Stephensonstraat 145

7903 AS Hoogeveen

T +31 528 22 05 55

E [email protected]

W www.topinstallatiegroep.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details