Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Innovatieve tegeldragers
Zelfnivellerende tegeldragers: een praktische en efficiënte oplossing voor het plaatsen van keramische tegels.

Innovatieve tegeldragers

Dé oplossing voor het leggen van keramische tegels op terrassen

Vanwege de eenvoudige toepasbaarheid en fijne kenmerken worden keramische tegels vaak buiten op terrassen en balkons toegepast. Echter kan het leggen van de tegels op een geschikte ondergrond heel wat voeten in de aarde hebben. Hiervoor is namelijk een zandbed nodig van 20 cm met daarbovenop een laag drainagemortel. Een uitvoerig proces dus. Gelukkig is daar nu een ideale, alternatieve oplossing voor: de zelfnivellerende tegeldrager.

Door het zelfnivellerende systeem van de tegeldragers is het terras altijd perfect waterpas.

KeraStone, een toonaangevende leverancier van keramische tegels, past voor het buitengebruik van keramische tegels steeds meer innovatieve tegeldragers toe. Dit heeft een aantal voordelen. Ten eerste is door het zelfnivellerende systeem van de tegeldragers het terras altijd perfect waterpas. De zelfregulerende kop corrigeert automatisch een hellingshoek van maximaal 5%. Daarnaast wordt het met de tegeldragers heel eenvoudig om achteraf reparaties aan een balkon of terras uit te voeren, door simpelweg één of meerdere tegels te verwijderen. Ook het aanleggen of vervangen van kabels is op deze manier heel gemakkelijk. Bovendien kan er met de tegeldragers een heel mooie overgang gecreëerd worden van binnen naar buiten, doordat de tegeldragers eenvoudig in hoogte verstelbaar zijn van 25 tot 550 mm hoogte.

Deze aspecten maken de tegeldragers tot een zeer praktische en efficiënte oplossing voor het plaatsen van keramische tegels bij terrassen en balkons. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details