Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Innovatieve cementdekvloer vrachtwagencombinatie opent nieuwe mogelijkheden

Innovatieve cementdekvloer vrachtwagencombinatie opent nieuwe mogelijkheden

Voor de (totaal)afbouw van woningen en andere gebouwen kunnen hoofdaannemers en bouwheren best een beroep doen op een specialist die hen volledig kan ontzorgen. Zo staat Paas Totaalafbouw in voor meerdere werkzaamheden, waaronder cementdekvloeren, binnenwanden, wand- en plafondafwerking en tegelwerkzaamheden. Deze specialist, al meer dan 45 jaar een vertrouwde naam in het vak, kreeg de opdracht om alle cementdekvloeren in de woontorens Atlas en Pleione in Groningen te leggen. Dankzij een ruime ervaring en de Paas cementdekvloer vrachtwagencombinatie kan de firma uit Emmen een dergelijk uitdagend hoogbouwproject met een strakke tijdsplanning probleemloos tot een goed einde brengen.

Tekst | Johan Debaere    Beeld | Paas Totaalafbouw

“We kregen deze opdracht van aannemer Plegt-Vos, die we al vaker volledig ontzorgd hebben met de afbouw van projecten. Bovendien hebben we veel ervaring met hoogbouwprojecten. De woontorens Atlas en Pleione zijn respectievelijk 55 en 71 meter hoog en dat vormt een hele uitdaging”, legt directeur-eigenaar Hendri Paas uit. “Bij Paas Totaalafbouw gaan we echter verder waar anderen stoppen. Onder het motto ‘Groot(S) in Totaalafbouw’ werken onze technisch geschoolde en veelzijdige vakmensen jaarlijks honderden projecten in de woning- en utiliteitsbouw af, zowel nieuwbouw als renovatie. We brengen buitengevelisolatie aan, voeren stukadoors- en tegelwerk uit, plaatsen scheidingswanden, werken wanden en plafonds af en leggen cementdek- en andere typen vloeren. Indien gewenst ontzorgen we onze opdrachtgevers volledig.”

Cementdekvloeren voor beide woontorens

Voor de woontorens Atlas en Pleione legt Paas Totaalafbouw alle cementdekvloeren. Dergelijke vloeren bestaan uit een combinatie van speciaal geselecteerd zand, cement en water en de juiste verhouding tussen die grondstoffen bepaalt de druksterkte. Waterleidingen, elektra en leidingen voor (vloer)verwarming worden erin weggewerkt en een mooi egaal afgewerkte cementdekvloer vormt de ideale basis voor iedere gewenste (vloer)bedekking. “Voor het leggen van deze cementdekvloeren waren we ruim zes maanden op de bouwplaats actief. In nauwe samenwerking met de hoofdaannemer en andere bouwpartners zorgden we ook bij dit project voor just-in-time leveringen, om zo aan de strakke tijdsplanning te voldoen. We leverden in Atlas telkens op maandag en dinsdag. Zodra ook Pleione klaar was voor het leggen van de cementdekvloeren, volgden bijkomende leveringen op woensdag, donderdag en vrijdag”, vertelt Paas. “Dankzij onze jarenlange ervaring en de Paas cementdekvloer vrachtwagencombinatie konden we deze opdracht tot 71 meter hoog probleemloos tot een goed einde brengen. Onze vrachtwagen is immers uitgerust met de nieuwste technieken voor het vervoeren en leggen van cementdek- en andere gietvloeren, waardoor we effectief, efficiënt en flexibel kunnen werken.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details