Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
‘In het voortraject van de aanbesteding begon het project al te leven’
Op het pand liggen 1.250 zonnepanelen.

‘In het voortraject van de aanbesteding begon het project al te leven’

Duurzame elektrotechnische installatie

Installatiebedrijf FH Loohuis verzorgt de volledige duurzame elektrotechnische installatie voor het project Coulisse Campus van raamdecoratiefabrikant Coulisse in Enter. “De lijnen zijn kort en we kunnen snel schakelen.”

Installatiebedrijf FH Loohuis verzorgt de volledige duurzame elektrotechnische installatie voor het project Coulisse Campus.

FH Loohuis is de vaste installatiepartner van Coulisse en kreeg het werk via een aanbestedingsprocedure gegund. Het installatiebedrijf bestaat al bijna zeventig jaar en beschikt over meer dan tweehonderd medewerkers. Het bedrijf is gespecialiseerd in installaties in de breedste zin van het woord: van stopcontacten tot waterleidingen, zonnepanelen en accupakketten.

‘Opwekken voor eigen gebruik’

Voor dit project bestaat de elektrotechnische installatie uit onder meer stopcontacten, verlichting en aansluitingen voor de logistieke apparatuur, zoals de robots in het distributiecentrum. Op het pand komen 1.250 zonnepanelen. Directeur Arjan Loohuis: “Dat hadden er meer kunnen zijn, maar vanwege de problemen met het terugleveren van stroom aan het net is ervoor gekozen om alleen op te wekken voor eigen gebruik.”

Een flinke klus voor het installatiebedrijf.

Korte lijnen, snel schakelen

Naast de complete elektrotechnische installatie verzorgt FH Loohuis ook de waterleidingen in het hele pand, de vuilwater- en hemelwaterafvoer en de installatie van het sanitair. Het is alles bij elkaar genomen een behoorlijk groot project voor het installatiebedrijf. Loohuis: “We lopen er sinds november continu met een ploeg van vier of vijf mensen en we blijven aan het werk tot de bouwvak. Het werkt prettig samen met deze opdrachtgever. De lijnen zijn kort en we kunnen snel schakelen. In het voortraject van de aanbesteding begon het project voor ons al te leven. Er lopen natuurlijk verschillende logistieke processen in zo’n distributiecentrum en het is fijn om dat in goed overleg samen optimaal te kunnen realiseren. Ook met de andere partijen op de bouwplaats, die allemaal uit deze regio komen. Coulisse werkt graag samen met Twentse partijen.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details