Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Ideale kozijnen voor elke gevel

Ideale kozijnen voor elke gevel

Functionaliteit en uitstraling gecombineerd

Van der Zee Kozijntechniek & Gevelelementen is sinds 2000 actief op de markt als fabrikant en leverancier van kunststof en aluminium kozijnen. Het bedrijf is gericht op groot- én kleinschalige projecten. Hiervoor verwerkt Van der Zee kunststof van het profielmerk Gealan en aluminium van Reynaers. De eigen productie vindt plaats aan de Industrieweg 23 te Berkel en Rodenrijs. Waarom Gealan? “Omdat wij met deze veelzijdige profielen meerdere kanten op kunnen.”

Van der Zee is door aannemer Jurriëns betrokken bij project Kop van Noord. Kadir Deniz: “De achtergevelkozijnen bij fase 1 en 2 bestaan uit balkondeuren en draai-/kiepramen. Bij fase 4 zijn de voorgevels voorzien van kozijnen, type ‘Van der Zee’, van authentieke schuiframen met onzichtbare roosters en suskasten. Dit type kozijnen heeft een uitstraling die nauwelijks van een houten variant te onderscheiden is. Op deze manier blijft de klassieke uitstraling van de panden behouden. Alle kozijnen zijn tevens voorzien van SKG**, KOMO, CE en PKVW certificaten.”

Wederzijdse prettige samenwerking

“Bij dit project worden wij per fase ingeschakeld en ervaren wij een wederzijdse, prettige samenwerking. Onze doelstelling is dan ook dat deze meerdere jaren zal blijven voortduren. Onze missie is het vervullen van wensen, door deze als onze eigen zorgen te zien. Met eerlijke en fijne mensen kun je leuke projecten waarmaken. Wij geloven er sterk in, dat wij in de toekomst nog vele mooie projecten zullen blijven uitvoeren met Jurriëns.”

Unieke innovatie van eigen hand

Deniz: “Door gemeenten worden in de binnenstad zware eisen gesteld aan de zichtbaarheid van ventilatieroosters. Welstand wil deze vaak niet op het glas geplaatst hebben. Hier hebben wij in 2005 een oplossing voor bedacht; we hebben onze eigen onzichtbare roosters en suskasten ontworpen. Dit product wordt door architecten aangeduid als type ‘Van der Zee’. Dankzij deze innovatie krijgen wij steeds meer bekendheid, waar wij natuurlijk trots op zijn!”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details