Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Hoogwaardige dockproducten voor nieuw DC Scotch & Soda

Hoogwaardige dockproducten voor nieuw DC Scotch & Soda

Het nieuwe distributiecentrum van Scotch & Soda op bedrijvenpark De President in Hoofddorp onderscheidt zich door een hoogwaardig en toekomstbestendig ontwerp, met veel aandacht voor groen en duurzaamheid. De laad- en lostechnieken van Stertil Dock Products sluiten hier uitstekend op aan. In opdracht van DIJKHAM bouw was de internationale specialist in dock equipment verantwoordelijk voor de levellers, shelters, dock bumpers, wieldwingers en bedrijfsdeuren. 

“Op basis van het bestek van Minerva Development hebben wij de best passende producten voor dit project geselecteerd”, vertelt Herman Cohen, Salesmanager bij Stertil Dock Products. “Om te allen tijde een solide verbinding tussen de laadvloer van een vrachtwagen en magazijnvloer te waarborgen en een soepel en veilig goederenvervoer mogelijk te maken, voldoen onze dock levellers aan de hoogste veiligheidseisen. Bovendien worden de levellers gemaakt van hoogwaardige materialen. De uitgekiende constructie met een gesloten achterscharnier, perfect afgedichte zijkanten én een flexibele brievenbusafdichting aan de voorzijde zorgt ervoor dat luchtlekkages tot een minimum beperkt blijven en ongedierte buiten het pand wordt gehouden.”

Levellers van 2,25 meter breed

De gekozen levellerbreedte in dit project is met 2,25 meter groter dan gebruikelijk in distributieland, aldus Cohen, die ervoor pleit dat meerdere dc’s deze maatvoering volgen. “Groot voordeel van deze levellerbreedte is namelijk een betere afdichting op het moment dat de vrachtwagen aangedockt staat. Bovendien biedt de brede leveller extra comfort én veiligheid bij de eindlading – wanneer de laatste pallets in of uit de vrachtwagen worden gereden.”

Alle bedrijfsdeuren zijn afgewerkt in RAL 1036 (parelmoer goud), vertelt hij, waarmee de hoogwaardige uitstraling van het pand ook wordt doorgetrokken naar de laad- en loszones.

Over Stertil Dock Products

Stertil Dock Products ontwerpt, ontwikkelt en produceert alle dock equipment producten in haar eigen fabriek in Kootstertille, Friesland. Van dock levellers en dock shelters tot en met COMBILOK® automatische vrachtwagenblokkeersystemen. Dit komt niet alleen de kwaliteit van de producten ten goede, maar ook de voortgang en flexibiliteit tijdens het productie- en leveringsproces. Net als CB Green Warehouse in Haps en distributiecentrum NewLogic III in Tilburg is ook de nieuwbouw van Scotch & Soda één van de vele visitekaartjes van de nr. 1 specialist in veiligheid en kwaliteit op het gebied van dock equipment.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details