Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Woningbouw- en utiliteitsbouw

Hoogwaardige badkameraccessoires voor De Zalmhaven: Vrije sector huurwoningen krijgen pure en tijdloze ‘finishing touch’

In De Zalmhaven is gekozen voor de sanitaire accessoires uit de Luna-serie, die zich kenmerkt door een puur, tijdloos en verfrissend eenvoudig design met zachte en vriendelijke rondingen.

Tekst | Lieke van Zuilekom

Beeld | Coram Hospitality & Projects

5 oktober 2021 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Accessoires zijn de ‘juwelen’ en ‘finishing touch’ van de badkamer. Niet voor niets maken de producten steeds vaker onderdeel uit van het integrale interieurontwerp. Coram Hospitality & Projects levert hier graag een bijdrage aan. “Wij vertalen de wensen en eisen van architecten, opdrachtgevers én eindgebruikers naar maatwerk producten, die alle verwachtingen waarmaken”, vertelt Sales Manager Benelux Geleyn de Vroe. “Zowel in design, kwaliteit als functionaliteit en ongeacht soort project of budget. De Zalmhaven is hiervoor een prachtig visitekaartje.” 

Met de merken Geesa, Sealskin, Tiger en Impey focust de Coram groep zich op het ontwerp en de ontwikkeling, productie en levering van sanitaire accessoires en doucheoplossingen voor opdrachtgevers én verkoopkanalen in heel Europa. Hierbij staat de kracht van design en innovatie voorop. De activiteiten zijn sinds 2019 georganiseerd in vijf businessunits. Met de Coram-merken Geesa, Sealskin en Tiger richt Coram Hospitality & Projects zich op de (inter)nationale projecten- en exportmarkt. Naast hotels, cruiseschepen, vakantieparken en andere zakelijke projecten wordt de businessunit veelvuldig betrokken bij woningbouwprojecten. “Ook in De Zalmhaven heeft gebiedsontwikkelaar en investment manager Amvest onze Geesa badkameraccessoires al voorgeschreven in het Programma van Eisen”, vertelt De Vroe. “Onder meer vanwege de uitstekende kwaliteit, betrouwbaarheid en prijs van de producten. Installateur Giesbers InstallatieGroep heeft dit verzoek overgenomen. Alle sanitaire accessoires voor de 200 vrije sector huurwoningen worden uitgeleverd via groothandel Technische Unie.”

Luna handgreep met zeephouder.

In De Zalmhaven is specifiek gekozen voor de sanitaire accessoires uit de Luna-serie, die zich kenmerkt door een puur, tijdloos en verfrissend eenvoudig design met zachte en vriendelijke rondingen. “Naast Geesa Luna wc-rolhouders worden grote aantallen handdoekhouders, douchekorf/zeephouders, handgrepen met zeephouders en handdoekrekken geleverd”, vertelt De Vroe. “Bovendien leveren we twee soorten planchetten. Als organisatie zijn we heel nauw betrokken bij onze stakeholders. Samen met Amvest hebben onze eigen ontwerpers bijvoorbeeld een speciaal planchet voor De Zalmhaven ontworpen en ontwikkeld, met een lengte van 1,30 meter. Het glazen planchet overspant twee wastafels, waardoor gemak én design ook in dit project uitstekend hand in hand gaan.”  

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Randy van den Hoek

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Stedenbouw netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details