Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Hoogwaardige aluminium kozijnen voor dc Ara Almelo
Het natuurscherm en de keuze voor aluminium kozijnen dragen niet alleen bij aan de esthetiek van het gebouw, maar ook aan de hoge duurzaamheidsambitie.

Hoogwaardige aluminium kozijnen voor dc Ara Almelo

Het recent opgeleverde distributiecentrum Ara in Almelo markeert een succesvolle samenwerking tussen gevelbouwer J.M. van Delft & zn. uit Drunen en strategisch partner Heembouw B.V. Het vertrouwen dat Heembouw in J.M. van Delft & zn. heeft gesteld, resulteerde in de levering en montage van hoogwaardige aluminium kozijnen voor dit indrukwekkende project.

Dit distributiecentrum, ontworpen door Heembouw Architecten, is strategisch gelegen naast de entree van XL Businesspark Twente, direct langs de A35. De bouw van het centrum verliep gefaseerd en dankzij een doeltreffende en tijdige communicatie hebben alle betrokken partijen hun werkzaamheden naar volle tevredenheid kunnen uitvoeren. De succesvolle realisatie voegt zich bij een reeks van projecten waarin J.M. van Delft & zn. en Heembouw gezamenlijk hebben uitgeblonken, waarmee ze opnieuw terugkijken op een prettige en succesvolle samenwerking.

Het recent opgeleverde distributiecentrum Ara in Almelo markeert een succesvolle samenwerking.

Wat dit project extra bijzonder maakt, is het natuurscherm dat over een lengte van één kilometer rondom het distributiecentrum is opgetrokken. Dit scherm en de keuze voor aluminium kozijnen dragen niet alleen bij aan de esthetiek van het gebouw, maar ook aan de hoge duurzaamheidsambitie. Hiermee heeft het pand ook een positieve bijdrage aan de omgeving en het milieu.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details