Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Hoogwaardige aluminium kozijnen en vliesgevels

Hoogwaardige aluminium kozijnen en vliesgevels

Project De Grote Wielen in Rosmalen nadert langzaam maar zeker zijn voltooiing, en het resultaat is werkelijk verbluffend. Dit project, geleid door hoofdaannemer Wijnen Bouw Schijndel, heeft een cruciale partner aan zijn zijde: gevelbouwer J.M. van Delft & zn. uit Drunen.

Op een prachtige locatie langs het water heeft J.M. van Delft & zn. het vertrouwen gekregen om dit project te voorzien van hoogwaardige aluminium kozijnen en vliesgevels. “Met trots kunnen we melden dat twee van de drie gebouwen reeds zijn voltooid en in gebruik zijn genomen door de ondernemers en bewoners”, aldus het bedrijf. “Momenteel wordt met man en macht gewerkt aan het hoogbouwgedeelte, waarvan de montage nog in volle gang is. Ondanks de uitdagingen die gepaard gingen met de hoogte van 40 meter bij het beglazen van de appartementen van gebouw B, hebben wij deze met succes weten te voltooien.”

De appartementen zijn voor 99 procent gereed en het commerciële gedeelte is inmiddels wind- en waterdicht. De totale montage bevindt zich momenteel op de helft, waarmee het project gestaag vordert. De verwachting is dat het volledige project voor de bouwvak zal worden opgeleverd. J.M. van Delft & zn. bedankt alle betrokken partijen voor de prettige en succesvolle samenwerking!  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details