Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Hoogste punt van Little C in Rotterdam is bereikt

Hoogste punt van Little C in Rotterdam is bereikt

Nieuwe wijk wordt smaakmaker met een New Yorks tintje

Het nieuwbouwproject Little C aan de G.J. de Jonghweg in Rotterdam heeft onlangs het hoogste punt bereikt. Op maandag 6 april 2020 bereikte The Clark, de woontoren op de hoek van de ’s Gravendijkwal en het Droogleever Fortuynplein, de top van het gebouw van ruim 60 meter. Daarvoor werd de prefab deksel op de liftschacht van de woontoren aangebracht. Een mijlpaal voor het project die werd gemarkeerd met groen paarse vlaggen van de TBI-bedrijven J.P. van Eesteren en ERA Contour, op het woongebouw. We ontwikkelen en bouwen allebei aan Little C. Het project is ontworpen door CULD architecten.

naamloos-1-kopieren

Nieuwbouwproject Little C in Rotterdam bereikt het hoogste punt van ruim 60 meter. De groen paarse vlaggen van TBI-bedrijven J.P. van Eesteren en ERA Contour markeren het hoogste punt.

 

In Little C komen 320 lofts en appartementen, waarvan 111 koop en 209 vrije huur, en 10.000 m2 aan ruimte voor werkplekken en kleinschalige horeca. Ook het Familiehuis Daniel den Hoed neemt haar intrek in Little C.

Lofts en appartementen

Het Rotterdamse nieuwbouwproject wordt een bijzonder gebied van vijftien gebouwen waarin lofts en appartementen, workspaces en kleinschalige horeca komen. Het project kenmerkt zich door een New Yorkse architectuurstijl. Dat komt vooral door de stoere bakstenen gevels, grote zwarte raampartijen, expressieve stalen hekwerken en loopbruggen die de gebouwen verbinden. Groene pleintjes, begroeide gevels, dakterrassen en het Coolhavenpark maken dit aangename woon- en werkgebied compleet.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details