Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
HiKOKI DH28PEC Boor-beitel hamer

HiKOKI DH28PEC Boor-beitel hamer

HiKOKI introduceert ‘s-werelds eerste koolborstelloze SOS-plus boor- en beitelhamer in de 2 kg klasse, de DH28PEC, 3,2 Joule. Een lichtgewicht machine uitgevoerd met intelligente Auto Stop functie; Een door HiKOKI ontwikkelde wereldprimeur; eenmaal vooraf ingesteld zorgt dit elektronische systeem ervoor dat de gebruiker bijvoorbeeld bij serieboringen, altijd dezelfde diepte boort. Gewoon geniaal!

De koolborstelloze motor heeft minder slijtbare onderdelen en dus is er minder onderhoud nodig. De machine is hierdoor compacter en lichter in gewicht. Ook zorgt deze motor voor een stabiele prestatie tijdens voltage-dalingen en is deze machine te gebruiken met motorgeneratoren.

Aan ergonomie en veiligheid ontbreekt ook niets bij dit model. HiKOKI UVP; User Vibration Protection haalt het grootste deel van de hinderlijke vibraties weg en de RFC; Reactive Force Control onderbreekt onmiddellijk de stroomtoevoer als de boor of schroefbit klem komt te zitten en de machine om zijn as heen wil draaien. De anti-vibratie zijhandgreep is in alle posities 360° verstelbaar.

De DH28PEC kent 3 standen; boren, boor-hameren en beitelen, gemakkelijk in te stellen met een draaiknop aan de zijkant van de machine en het wisselen van de SDS-plus boor of beitel kan met 1 hand.

Naast de gratis fabrieksgarantie van 3 jaar, biedt HiKOKI 2 jaar extra fabrieksgarantie voor motoronderdelen van AC Power Tools met een koolborstelloze motor. Hiermee komt de totale garantieperiode voor de motoronderdelen van deze machine op 5 jaar!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details