Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Hightech vloerafwerking in parkeergarage
De vloerafwerking kreeg een antisliplaag.

Hightech vloerafwerking in parkeergarage

De VLAQ Groep is al meer dan 45 jaar een bekende naam op het gebied van hightech kunststoftechnieken. Daarom werd de organisatie gevraagd om de parkeergarage van mobiliteitshub Elements in Haarlem te voorzien van een vloerafwerking met antisliplaag. De hellingbanen hebben bovendien een blijvend waterdichte vloerafwerking, zodat de ondergelegen commerciële ruimtes beschermd zijn tegen vocht. Voor de trappenhuizen koos de klant voor een veilige, stroeve coating.

Goede band met de klant

De blijvend waterdichte vloerafwerking op de hellingbanen is niet gebruikelijk in parkeergarages, vertelt Hans Vogel van de VLAQ Groep-vestiging Moor-drecht. “Deze keuze is gemaakt om te voorkomen dat water doorslaat naar de ondergelegen horecaruimtes.”

De VLAQ Groep werkt al jaren samen met Aan de Stegge Twello, voor dit project met onderdeel Continental Car Parks. Vogel: “We hebben een goede band met deze klant. Zo werken we met veel klanten al jaren samen.” 

Hightech kunststoftechnieken

Naast de vloerafwerkingen van parkeergarages houdt de VLAQ Groep zich bezig met veel meer disciplines. Van projectinrichting tot hightech kunststoftechnieken, zoals het aanbrengen van kunstharsgebonden gietvloeren. Het bedrijf beschikt over een eigen fabriek voor de productie van kunstharsproducten. Kennis en kunde over deze producten en de applicatie van systemen blijft zo gewaarborgd. Ook in de infra en industrie is de VLAQ Groep een bekende naam: van slijtlagen voor brugdekken en op- en afritten tot het afwerken van industrievloeren. Vogel: “Met mobiliteitshub Elements hebben we weer een mooi project afgerond voor een tevreden klant!”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details