Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Het motto van de kennispartner in circulaire aluminium geveloplossingen: ‘Feel connected’

Het motto van de kennispartner in circulaire aluminium geveloplossingen: ‘Feel connected’

Intal, een snelgroeiende en inspirerende bouwpartner die circulaire aluminium geveloplossingen produceert, zet de klant en zijn behoefte altijd centraal. Verbinding is daarbij het sleutelwoord: feel connected, op project- en klantniveau dus.

In het hypermoderne gebouw, naar ontwerp van WNS Architecten, kan de verdere groei van Dertec gerealiseerd worden.

Zelfontwikkelde aluminium geveloplossingen

Intal produceert circulaire aluminium geveloplossingen, voor alle sectoren in de bouw. Ze doet dat aan de hand van zelfontwikkelde aluminium raam-, deur- en vliesgevelsystemen. Harold Mensink van Intal: “Als systeemhuis en gevelbouwer in één staan we altijd in verbinding met de markt, onze klanten en onze producten. Intal denkt altijd in passende oplossingen op het gebied van aanpak, materialen en productontwikkeling.”

Intal werkte samen met Bedrijfsbouw Partners aan de realisatie van het bedrijfsgebouw met kantoor van Dertec in Sassenheim.

Vertrouwen en transparantie

“Dankzij de vertrouwensband met onze klanten en partnerships met aannemers en architecten, weten we precies waar de behoeftes liggen. De vraag vanuit de markt resulteert in de ontwikkeling van onze producten en processen, die daar voortdurend op afgestemd worden.” Mensink vertelt dat klanten op hun beurt volledige openheid en transparantie van Intal krijgen. “De klant weet wat ze van ons kan verwachten: we doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. Tegelijkertijd staan wij altijd open voor verbetering. Door samen te sparren, kennis te delen en te creëren, kom je tot eerlijke en verrassende oplossingen.”

Kennispartner

“Het samen ondernemen hoort echt bij onze Intal Methode”, vervolgt Mensink. Niet zo verwonderlijk dus dat Intal duurzaam samenwerkt met meerdere bouwbedrijven. “Door in een vroeg stadium betrokken te zijn, door intensief samen te werken en dankzij onze kennis van de Nederlandse bouwmethodes kunnen wij als kennispartner altijd de beste aluminium oplossing bieden. Voor elk project.”

In de nieuwbouw zijn IT77 raam- en deursysteem en het IT55 vliesgevelsysteem toegepast.

Wij Bouwen Samen

Een inspirerend project dat Intal samen met Bedrijfsbouw Partners realiseerde is het nieuwe bedrijfspand van Dertec: een fabrikant van roestvrijstalen aandrijvingen voor de voedingsindustrie dat ook aandrijfsystemen en componenten voor machinebouw verkoopt. De innovatieve systemen maakten van Dertec een bedrijf van wereldformaat, dat uit zijn eigen jasje groeide. Dus werd het tijd voor een nieuw, hypermodern pand in Sassenheim. Bij het bedrijfspand met kantoor, naar ontwerp van WNS Architecten, is veel aandacht besteed aan de hoogwaardige afwerking. Het is een mix van modern, strak en industrieel, gecombineerd met karakteristieke elementen. “Zowel Dertec als Bedrijfsbouw Partners staan bekend om hun lange termijn relaties. Dat past dus prima bij ons”, zegt Mensink. Wouter-Jan van den Dool van Bedrijfsbouw Partners beaamt dit: “De visies van Intal en Bedrijfsbouw Partners liggen niet ver uit elkaar: persoonlijke betrokkenheid, kennis van zaken en een duidelijke focus zonder concessies te doen aan kwaliteit. We trekken graag samen op in het bouwproces. Niet voor niets is ons motto ‘Wij Bouwen Samen’.”

Alle disciplines

Bij project Dertec heeft Intal zo’n beetje alle aluminium gevelsystemen in kunnen zetten. “Van schuifpui tot vliesgevel en van kozijnen tot brandwerende kozijnen. Hiervoor zijn de basisprofielen ingezet: het IT77 raam- en deursysteem en het IT55 vliesgevelsysteem, waarbij we gewerkt hebben vanuit de detaillering van de architect. Ons team van engineers heeft voor de schuine gevel een perfecte oplossing bedacht en toen de opdrachtgever aangaf zonwerende beglazing toe te willen passen, heeft zij snel geschakeld. Normaal natuurlijk best een traject dat je dan in gaat, met bemonstering en het bekijken van voorbeelden op andere projecten, maar door snel te schakelen in de engineeringsfase is hier geen vertraging opgelopen. Ook hebben we meegedacht met de aannemer op het gebied van bouwkundige aansluitingen, zodat er achteraf geen uitdagingen zijn voor de staalleverancier die dan in het project opgelost zouden moeten worden. Daar zit de kracht van Intal.” Mensink tot slot: “Al met al een mooi werk, waarin alle expertises en meerdere aluminium geveloplossingen van Intal aan bod zijn gekomen.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details