Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Het complete installatiepakket in ervaren handen

Het complete installatiepakket in ervaren handen

De opdrachten blijven komen

Het installatiewerk voor Inventum is in handen van Keizers Installatietechniek uit Oldenzaal. Zij is verantwoordelijk voor de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. Onder de werktuigbouwkundige installaties vallen de water-, riool- en sanitaire installaties. 

Keizers Installatietechniek heeft een ruime ervaring in utiliteits- en fabrieksinstallaties. “Bij Inventum begonnen we met de basisinstallaties voor de energievoorziening”, vertelt Robin Smit, projectleider bij Keizers. “Maar gedurende het project kwamen er steeds meer opdrachten bij. Gelukkig hebben we een flinke ervaring in vergelijkbare productie-installaties. Hierdoor konden we deskundig meedenken met onze opdrachtgever en kon deze zich richten op het primaire proces, namelijk het inrichten van de warmtepompenfabriek.”

Sparren en meedenken

“Juist in dat sparren en meedenken zijn onze mensen sterk”, vervolgt Smit. “Zo wekken zij het vertrouwen dat de technische installaties bij hen in goede handen zijn. Bij Inventum realiseren we de installaties voor brandmelding, ontruiming, inbraakbeveiliging, toegangscontrole en camerabewaking.”

Maatwerkinstallaties

Door de aanvullende opdrachten ontstaat er een behoorlijk verschil tussen het eerste ontwerp en het ontwerp dat uiteindelijk wordt uitgevoerd. “Hierdoor werd de elektrotechnische capaciteit wel een dingetje”, merkt Smit op. “Met behulp van analyses en berekeningen hebben we toen samen met de opdrachtgever gezocht naar de beste oplossing. Deze is hierdoor verzekerd van installaties die geheel zijn afgestemd op de organisatie, nu en in de toekomst.”

60 vestigingen verspreid over Nederland

Keizers Installatietechniek bestaat inmiddels al ruim 93 jaar, is onderdeel van de VDK Groep en staat te boek als een all-round installatiebedrijf met een brede ervaring. Met meer dan 60 vestigingen verspreid over heel Nederland staat zij overal klaar met vakkundige oplossingen. “De vestigingen vormen samen de VDK Groep. Tegelijkertijd hebben ze een grote autonomie”, vertelt Smit. “Zij bepalen zelf de focus en de sfeer van de vestiging. Bij ingewikkelde vraagstukken of een tekort aan professionals kunnen zij echter altijd op elkaar terugvallen. Hier hebben onze klanten ook voordeel van!”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details