Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Het beste van twee werelden met het HoutAlu-Kozijn®

Het beste van twee werelden met het HoutAlu-Kozijn®

Hout laat zich geweldig combineren met andere grondstoffen. Met het HoutAlu-Kozijn® heb je het beste van twee werelden: de warme uitstraling van hout en de strakke uitstraling van aluminium.

Eindeloze ontwerpmogelijkheden

De binnenzijde van het HoutAlu-Kozijn® bestaat uit hout. Er zijn verschillende houtsoorten beschikbaar, zoals douglas, lariks, beuken, Accoya®, eiken, meranti, etc. Deze houtsoorten zijn transparant leverbaar, maar ook in alle RAL-kleuren. Het aluminium aan de buitenzijde is geanodiseerd en in alle RAL-kleuren verkrijgbaar, maar ook in alle gewenste soorten, maten, vormen en patronen. Geen ontwerp is te gek voor dit veelzijdige kozijn. WEBO denkt hierin graag met je mee.

Duurzaam bouwen

Als uitvinders in de timmerindustrie zijn we op zoek gegaan naar een kozijn dat de voordelen van aluminium biedt, maar toch zo duurzaam mogelijk is. Voor WEBO is werken met verantwoord hout de standaard. We beschikken over het FSC®, PEFC™ en STIP®-keurmerk. Om het kozijn zo duurzaam mogelijk te maken, is het percentage van het aluminium minimaal. Over het algemeen bouwt WEBO het HoutAlu-Kozijn® namelijk op 20% aluminium en 80% hout. Dit resulteert in een duurzaam en stijlvol kozijn.

Voordelen

De belangrijkste voordelen van het HoutAlu-Kozijn® op een rijtje:

  • U-waarde tot 0,64
  • Lage Total Cost of Ownership
  • Circulair en duurzaam
  • Geen onderhoud nodig

Meer weten over het HoutAlu-Kozijn®?

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details