heembouw
00:52
27-11-2018

Heembouw wint Cobouw Award Beste Werkgever

Heembouw is gisteren de winnaar geworden van de Cobouw Award voor Beste Werkgever. Cobouw reikte deze prijs dit jaar voor het eerst uit, tijdens het jaarlijks terugkerende Cobouw50 event. Peter Lammertink, algemeen directeur Heembouw, nam de prijs samen met financieel directeur Roland van Oostrom en HR manager Nienke Schilstra in ontvangst. De jury, onder leiding van prof. Dr. Henk Volberda, toonde zich vooral enthousiast over de manier waarop de onderneming nieuwe werknemers zich snel thuis laat voelen, wat de jury uniek in de sector noemt.

Uit het juryberaad: “Heembouw toont zich bevlogen, betrokken en leergierig, vooral als het gaat om van jong talent. De manier waarop het bedrijf onboarding heeft georganiseerd, kom je niet vaak tegen.”

Heembouw won de strijd van Mourik en Constructif, de twee andere genomineerden voor deze award. Cobouw stelt jaarlijks samen met accountantskantoor PwC de Cobouw50 samen, het overzicht van de vijftig grootste bouwondernemingen van Nederland. De cijfers worden geanalyseerd door PwC en dienen als basis voor de uitreiking van de Cobouw50-Award, de prijs voor het best presterende bouwbedrijf van het jaar.

heembouw

Beste werkgever
Dit jaar zijn er  drie Awards aan toegevoegd: de Award voor Beste Werkgever, de Award voor Meest Duurzame Project van het Jaar en de Award voor Beste Product van het jaar. Daarmee wil Cobouw extra aandacht schenken aan de ontwikkelingen die in de sector zichtbaar zijn op het terrein van innovatie, duurzaamheid en werkgeverschap.

Naast Heembouw, vielen ook Coen Hagedoorn Bouwgroep (best presterende bouwonderneming), de Plastic Road (beste product) en NOM Best (meest duurzame project) in de prijzen.

Bron: Heembouw

Lees meer over: Beste werkgever , bouw , Cobouw , Heembouw , Stedenbouw

Stedenbouw partners

Era ContourThe Muse