00:53
28-05-2018

Harold Bussing verkozen tot nieuwe voorzitter VLR

Op vrijdag 18 mei 2018 vond de Algemene Ledenvergadering van de VLR (Vereniging voor Lift- en Roltraptechniek) plaats in de A’DAM Toren in Amsterdam. Harold Bussing, Algemeen Directeur bij KONE, werd door het VLR-bestuur voorgedragen als opvolger van vertrekkend voorzitter Marc Deelen, inmiddels General Manager Benelux bij Stanley Security. De aanwezige leden verkozen Bussing unaniem tot nieuwe voorzitter van de VLR voor een termijn van 2 jaar.

Deelen terug in de security branche
Marc Deelen maakte sinds 2015 deel uit van het VLR-bestuur en was sinds datzelfde jaar voorzitter van de VLR. Deelen werkte 12 jaar als Algemeen Directeur bij Stanley Security waar hij diverse bestuursfuncties binnen de security branche vervulde. Sinds 2014 was Deelen Algemeen Directeur bij Otis Nederland. Na bijna 4 jaar heeft Deelen besloten om zijn carrière buiten de Otis-organisatie voort te zetten. Per 7 mei is hij gestart bij zijn oude werkgever Stanley Security waar hij als General Manager Benelux en lid van het Europese managementteam de taak heeft gekregen de positie van Stanley Security verder te versterken.

Bussing neemt stokje over
Harold Bussing is al meer dan 20 jaar werkzaam in de liftbranche, waarvan de afgelopen 14 jaar bij KONE. Bussing is sinds 2016 bestuurslid van VLR en maakt nu de overstap naar het voorzitterschap. Deelen droeg de voorzittershamer over aan Bussing, die op zijn beurt de vertrekkend voorzitter bedankte voor zijn werk en de mooi behaalde resultaten. Als belangrijk speerpunt voor de VLR ziet Bussing naast de veiligheid voor gebruikers van liften en roltrappen ook het aanhaken bij de digitalisering van de maatschappij. “Ook zullen we ons nog veel meer moeten profileren als het kennisplatform voor de gehele branche”, aldus Harold Bussing.

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie.

*Door op 'inschrijven' te klikken gaat u akkoord met onze voorwaarden.

Lees meer over: Harold Bussing , Nieuws , VLR , Voorzitter

Stedenbouw partners

MondragonNew Horizon Urban Mining