Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Guldenwater, Delft | Veelzijdige dakexpertise

Guldenwater, Delft | Veelzijdige dakexpertise

Noort & De Vries bracht tijdens het project Guldenwater de aanwezige expertise breed in de praktijk. Zo voorzag het door Alex Noort en André de Vries geleide bedrijf de vijf woningblokken gefaseerd van zowel dakisolatie als een 3.000 m² metend bitumen dak. Werk dat ondanks de mindere weersomstandigheden geheel conform planning met succes werd uitgevoerd. Momenteel realiseert de veelzijdige dakspecialist uit Ridderkerk de terrassen van de appartementen, inclusief de betegeling.

Omdat onder meer de daklijsten en noodoverlopen van de woningblokken in dezelfde RAL-kleuren zijn uitgevoerd als de stenen, is er sprake van een uniform geheel. “De kleuren van de door ons gebruikte componenten komen terug in de gevels en dragen bij aan de strakke uitstraling van het gebouw”, zegt De Vries, wiens focus momenteel ligt op de afronding van de klus in Nieuw Delft. “In het derde kwartaal gaan we het dak van de exclusieve binnentuin maken. Dat gebeurt middels een geplakt systeem van warme bitumen, een materiaal dat ervoor zorgt dat de ondergelegen parkeergarage voor 100 procent waterdicht is én blijft.”

Leien

Behalve het dekken van platte daken behoort ook het aanbrengen van leien daken, leien gevels en zinkwerken tot de specialismen van Noort & De Vries (zie foto). “Van natuurleien en vezelcementleien tot kleitegelpannen: we kunnen aan elk renovatie- of nieuwbouwproject een bijdrage leveren”, aldus De Vries. “Verder zijn we zeer goed thuis in het saneren en renoveren van asbesthoudende leien daken en het verduurzamen ervan. In dat laatste geval kun je onder meer denken aan het plaatsen van isolatiemateriaal en zonnepanelen.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details