Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Gezonde en duurzame gevels
Veel gevelsystemen zijn duurzaam geproduceerd en volledig recyclebaar.

Gezonde en duurzame gevels

In de Bossche Brabanthallen vindt van 14 tot en met 16 mei de vakbeurs Renovatie & Transformatie plaats. De naam zegt het al, het is hét live platform voor kennisdeling over de thema’s transformeren en renoveren. Een nieuwe vertegenwoordiger is LJ Solutions, specialist in slimme ventilatieproducten en fraaie, duurzame gevelsystemen.

Het is de eerste keer dat LJ Solutions vertegenwoordigd is op de vakbeurs Renovatie & Transformatie en nu al is duidelijk dat zij hier een grote meerwaarde gaat leveren. “Juist op het gebied van renovatie en transformatie hebben wij zoveel te bieden”, vertelt Corine Schoonderbeek, Sales & HR-manager van LJ Solutions. “Binnen de discipline LJ Cladding werken we schouder aan schouder met architecten en ontwikkelaars. Hier vind je de specialisten die hun creatieve ideeën maakbaar maken. Binnen de discipline LJ Innovate worden de ondersteunende tools ontwikkeld, zoals ankers, pluggen en middelen om koudebruggen te voorkomen.”

LCA-gecertificeerd

Binnen beide disciplines hanteert LJ Solutions een hoge milieustandaard. De gevelsystemen blinken niet enkel uit in uitstraling, maar evenzeer in duurzaamheid en gezondheid. “Veel gevelsystemen zijn duurzaam geproduceerd, volledig recyclebaar, herbruikbaar en monteerbaar zonder uitstoot van stikstof en CO2”, licht Schoonderbeek toe. “In dat geval ontvangt de klant het Life Cycle Analysis-certificaat (LCA). Dit betekent dat de producten zijn onderzocht en getest op alle facetten van duurzaamheid. Gebruikers hebben hiermee een certificaat in handen waardoor zij in aanmerking kunnen komen voor subsidie.”

Informatie. Inspiratie. Nieuwe contacten

De vakbeurs Renovatie & Transformatie trekt jaarlijks duizenden professionals uit de bouwkolom. Bezoekers vinden hier informatie, inspiratie en nieuwe contacten. Schoonderbeek: “Met name dat laatste – die nieuwe ontmoetingen – daar houden we van. We hebben plezier in ons werk, zijn trots op onze mooie systemen en willen met iedereen meedenken die een gevel gaat opbouwen. We kunnen onze kennis en knowhow onmiddellijk uitwisselen, maar verzorgen ook graag een maatwerkpresentatie op locatie.” 


De Vakbeurs Renovatie & Transformatie vindt plaats van 14 t/m 16 mei van 10.00 – 17.00 uur in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. De toegang is gratis.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details