Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Gevels Clubhouse Boompjes zijn perfect luchtdicht 
Celdex Pre-Seal LF aangebracht op de gemonteerde prefab elementen.

Gevels Clubhouse Boompjes zijn perfect luchtdicht 

Aan de oevers van de Maas in Rotterdam verschijnen twee indrukwekkende woontorens van 70 en 100 meter, waarin shared living centraal staat. Project Clubhouse Boompjes biedt ruimte aan 342 vrije sector huurwoningen, commerciële ruimtes en een centrale lobby, waar bewoners kunnen werken, pakketjes kunnen ontvangen en een fijne kop koffie kunnen drinken. In opdracht van aannemer Cordeel voorziet WVH beide woontorens van ca. 15.625 m² aluminium composietpanelen en ca. 21.000 m² houtskeletbouw gevelelementen, waarbij Pre-Seal schuimband van Celdex voor een perfecte luchtdichting zorgt.

Celdex is gespecialiseerd in luchtdicht bouwen. “Wij adviseren aannemerspartijen om hun prefab projecten luchtdicht, slagregendicht, waterdicht, thermisch en akoestisch isolerend uit te voeren”, vertelt Business Development Manager Henny van der Heijden. “Ook ontwikkelen we concepten zoals Dichtgarant en Seal4Prefab en gaan we mee in de concepten van onze gevelbouwpartners. Zo heeft WVH enkele jaren geleden al een prefab concept ontwikkeld, waarin haar houtskeletbouwelementen slim en efficiënt gecombineerd worden met de droge afdichtingsproducten van Celdex.”

Het concept van WVH en Celdex is inmiddels op meerdere projecten toegepast, zoals in woontoren Bright in Rotterdam en nu dus in Clubhouse Boompjes. “WVH heeft het concept inmiddels zo goed onder de knie, dat zij montagetoleranties goed in de hand kan houden, vertelt Van der Heijden. “Hierdoor kan met een relatief kleiner Pre-Seal schuimband aan de binnenzijde al een uitstekende luchtdichting worden bereikt.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details