Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Gevelbekleding, stelwerk en kozijnen
Gebouw 1 is al uit de steigers.

Gevelbekleding, stelwerk en kozijnen

De juiste mensen op de juiste plaats

In het Jaagpad neemt Rinkel & Smit Bouw de gevels voor haar rekening. Aan de buitenzijde plaatst zij het stelwerk voor de metselaars en de houtskeletbouwelementen en stelkozijnen. Daarna volgt de Rockpanel gevelbekleding. Aan de binnenzijde plaatst zij in de woningen, bergingen en algemene ruimtes alle binnenkozijnen en meterkasten.

Rinkel & Smit Bouw is gespecialiseerd in de praktische kant van bouwprojecten en beschikt hiervoor over een ruim netwerk van vakspecialisten. Deze zijn actief binnen de reeks van grootschalig betonwerk tot fijnmazig, authentiek vakmanschap, van ingrijpende renovaties tot duurzame nieuwbouwprojecten. “We kennen onze mensen en weten waar ze goed in zijn”, vertelt Jan-Willem Smit, directeur van Rinkel & Smit Bouw. “Iemand die uitblinkt in profielen stellen gaat bij ons geen funderingswerkzaamheden uitvoeren. Hij mag doen waar hij goed in is. Dat maakt hem betrokken en ambitieus. Voor ons betekent dit dat we onze projecten altijd binnen de geplande tijd opleveren en een behoorlijke gunfactor hebben.”

Rockpanel aan het plafond.

In Alkmaar voelt de ploeg van Rinkel & Smit zich thuis. Het Jaagpad ligt op een steenworp afstand van hun vestigingsplaats en de sfeer op het werk is goed. “De overlegmomenten met Ouwehand Bouw Groep verlopen plezierig”, vertelt Smit. “Bovendien maken we kans op de tweede fase van Jaagpad. Daar kijken we naar uit.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details