Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Geruisloze entreeoplossingen
Klanten zijn bij ProN3 verzekerd van een unieke Europese kwaliteit.

Geruisloze entreeoplossingen

Of het nu gaat om schuifdeuren, draaideuren of vouwdeuren, hekken of poorten, verkeerspalen of intercomsystemen: ProN3 adviseert, produceert, levert, monteert en beheert entreeoplossingen in de breedste zin van het woord. In Hollandsche Rading wordt met passie en vakmanschap samengewerkt aan de beste oplossingen voor iedere denkbare uitdaging en beheersomgeving. “Onze unieke ProN3-aanpak zorgt voor een geruisloze (samen)werking, wat resulteert in een bijna onzichtbaar eindresultaat”, aldus initiator Hans Wijnstekers.

“De ProN3-aanpak kenmerkt zich door een goede communicatie, met korte lijnen en een brede betrokkenheid. De wil om alles in 1x goed te doen, vraagt om meer inzicht en focus. Afspraak is afspraak, juist als het gaat om leveren en opleveren en zeker ten aanzien van het budget. Daarbij zijn klanten bij ProN3 verzekerd van de inmiddels unieke Europese kwaliteit, die tevens bijdraagt aan een optimale duurzaamheid. Onze automaten verbruiken gemiddeld 50-70% minder stroom dan concurrerende merken.”

ProN3 oplossing voor de Alexanderhoeve in Haarlem.

Innovatief vluchtwegsysteem

Een mooie ontwikkeling en uniek in de markt zijn de automatische EI-30 en EI-60 gecertificeerde brandvertragende vluchtweg-schuifdeuren van ProN3. Deze schuifdeuren zijn bij uitstek geschikt voor alle brandwerende scheidingen waar de klant het gemak en plezier van een automatische schuifdeur wenst, maar de vluchtwegeis een handbediende draaideur is. “In harmonie met de reeds bestaande omgeving zal deze schuifdeur – in normale situaties – volledig automatisch open- en dichtschuiven”, aldus Wijnstekers. “Bij brandmelding echter zal de deur – zelfs zonder stroom – mechanisch dichtlopen en transformeren in een handbediende draaideur die, nadat je hem hebt opengeduwd, mechanisch zal sluiten. Naast luchthavens, kantooromgevingen, winkels, hotels, ziekenhuizen en zorgcentra leent de standaard vluchtweg-schuifdeur zich perfect voor autoshowrooms, omdat hiermee de complete breedte van de pui benut kan worden.”

De EI-30 brandwerende pui met vluchtweg-schuifdeur op Utrecht Science Park in Bilthoven, geplaatst in opdracht van Poonawalla Science Park B.V.

Behoud door Beheer

Met het ProN3 Behoud door Beheer programma is de klant dankzij proactieve controles verzekerd van het behoud van de beschikbaarheid van de entreeoplossing. “We willen zoveel mogelijk voorkomen dat beide partijen voor onverwachte verrassingen komen te staan. Alles begint met een goed advies (wat in eerste instantie soms niet helemaal overeenkomt met de initiële vraag), een snelle levering en een geruisloze oplevering, gevolgd door periodieke controles qua functionaliteit, bediening, instellingen, omgevingsfactoren, veiligheid en kwaliteit. Maar ook met inzicht in eventuele noodzakelijke instellingen om de geruisloze werking ook op termijn te blijven garanderen. Ons Supportteam staat dagelijks klaar voor onze klanten en komt in het geval van calamiteiten ter plaatse voor ondersteuning.” 

Wijnstekers legt uit dat de combinatie van het juiste advies, met beheer op locatie en support op afstand, maakt dat ProN3 sneller kan schakelen en zijn diensten op een nog meer duurzame wijze kan vormgeven. “Gezien de maatschappelijke ontwikkelingen zijn ook wij continu op zoek naar nieuwe vormen en werkwijzen om de kosten te blijven beheersen en de schaarste, in welke vorm ook, het hoofd te blijven bieden. ProN3 is uw perfecte partner om op tijd en binnen budget uw automatische entreeoplossingen te realiseren. Maar ook om zorg te dragen voor het juiste professionele beheer daarvan, om de instandhouding van uw investering in toegankelijkheid en duurzaamheid te garanderen.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details