Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Futurebuild Events en Easyfairs slaan de handen ineen

Futurebuild Events en Easyfairs slaan de handen ineen

Beursorganisator van o.a. Building Holland gaat samenwerking aan met Futurebuild Events om toonaangevend Europees eventnetwerk te creëren voor bouw- en constructiesector

De internationale beurorganisator Easyfairs slaat per direct de handen ineen met Futurebuild Events, organisator van de vakbeurs Futurebuild in Londen. De twee organisatoren bundelen de krachten om in samenwerking met de sector het huidige concept van Futurebuild verder te ontwikkelen dat zich geheel richt op de wensen van de markt. Met de overname van deze innovatieve vakbeurs versterkt Easyfairs haar wereldwijde portfolio aan bouw- en constructiebeurzen. In Nederland organiseert Easyfairs onder meer Building Holland, Infra Relatiedagen, Installatie & Elektro Vakbeurs en Bouw Compleet.

Op Futurebuild presenteren 400 (toonaangevende) merken zich aan meer dan 27.000 vakprofessionals. De komende editie van Futurebuild is op 3, 4 en 5 maart 2020 in London ExCel. Het evenement streeft ernaar verandering aan te jagen en richt zich daarbij op de toekomst van de sector middels het combineren van een hoogwaardig inhoudelijk programma.

Het evenement zal, als onderdeel van de acquisitie, een belangrijk deel uitmaken van de bouw- en constructiebeurzen in België, Nederland, Zweden en Denemarken. Onder dit portfolio valt ook het neusje van de zalm, Building Holland, dat jaarlijks plaatsvindt in RAI Amsterdam. Futurebuild en Building Holland hebben veel overeenkomsten en focussen zich nadrukkelijk op innovatie. Organisator Easyfairs beoogt een verregaande en intensieve samenwerking te realiseren tussen beide events. Dit moet leiden tot een verdere kwaliteitsimpuls en groei van zowel Futurebuild als Building Holland.

Martin Hurn, Algemeen Directeur van Futurebuild Events, blijft Futurebuild leiden. Ook het huidige beursteam blijft werkzaam vanuit het kantoor in hartje Londen. Martin Hurn: “We zijn heel enthousiast over dit nieuwe hoofdstuk voor Futurebuild. We blijven ons richten op het neerzetten van een evenement dat geldt als een aanjager voor verandering en innovators en beïnvloeders samenbrengt, zodat zij hun nieuwste ideeën en kennis kunnen delen. De samenwerking met Easyfairs en Building Holland stelt ons in staat om door te gaan met het ontwikkelen van dit inspirerende evenement, met behoud van onze visie, profiterend van aanhoudende investeringen en hoogwaardige technologieën, systemen en processen waar Easyfairs om bekend staat.”

Matt Benyon, CEO van Easyfairs UK & Global, vult daarbij aan: “Dit is een heel spannende ontwikkeling voor beide partijen. Voor Easyfairs betekent het een uitbreiding van ons sterke, bestaande portfolio, en het bouwen aan een positie in het Verenigd Koninkrijk, alsmede internationaal in deze sector. Als beursorganisator is het onze missie om de bouw-community op al onze events een blik in de toekomst te geven, oftewel: visit the future. Iets waar Martin en zijn team ook de afgelopen jaren hard aan gewerkt hebben. De toewijding van dit ervaren beursteam is imposant te noemen. Ik kijk uit naar de samenwerking met Martin en zijn team om Futurebuild verder te ontwikkelen voor de sector.”

Bezoek de website van Futurebuild voor meer informatie: www.futurebuild.co.uk.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details