Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Flat met Toekomst winnaar Sustainable Renovation Grand Prize!

Flat met Toekomst winnaar Sustainable Renovation Grand Prize!

Nieuw Utrechts Peil, een consortium van Nieman Raadgevende Ingenieurs, ONB architecten en adviseurs en Vios Bouw, is met de “Flat met Toekomst” winnaar van de Green Solutions Award 2019 voor Nederland!

We kregen de internationale Special Mention in de categorie Sustainable Renovation Grand Prize!

In totaal namen 37 landen deel aan deze prijsvraag met in totaal 192 projecten. Afgelopen maandag 4 november 2019 mochten we deze felbegeerde award in ontvangst nemen bij de bouwbeurs Batimat in Parijs. Er vielen 22 duurzame projecten in de prijzen.

Lees ook het persbericht van Green Solutions Awards met alle winnaars.

De jury vindt de Flat met Toekomst een perfect voorbeeld van duurzame renovatie in woningbouw. Door de renovatie met respect voor de oorspronkelijke architectuur en behoud van waardevolle structuur in bestaande wijken uit te voeren, is nauwelijks zichtbaar dat hier sprake is van een NOM-renovatie. Het slimme NOM gebouw is uitgerust met zonnecellen voor het verwarmen van water en de productie van energie. Een echte “Tour de force” in een regio waar de zon niet altijd schijnt.

Het hele projectteam was in Parijs aanwezig om dit te vieren!

Lees het gehele persbericht en meer over deze duurzame NOM renovatie plus het vervolg op de Flat met Toekomst op https://nieuwutrechtspeil.nl/2019/11/05/flat-met-toekomst-winnaar-sustainable-renovation-grand-prize/

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details