Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Familiebedrijf levert staalconstructie en trappen voor nieuwbouw Elektramat
De showroom.

Familiebedrijf levert staalconstructie en trappen voor nieuwbouw Elektramat

Elektramat breidt uit op haar mooie zichtlocatie in Enschede. Familiebedrijf Tasche verzorgt er de staalconstructie en de stalen trappen. Voor het reeds bestaande gedeelte werd Tasche ook gevraagd, dus de medewerkers weten perfect wat er van hen verwacht wordt.

“Het gaat om ongeveer 150 ton staal. Voor ons was het geen heel erg groot project, maar de bijzonderheid zat hem in de afstemming met de opdrachtgever. We hebben alles geëngineerd, geproduceerd en just-in-time aangeleverd, zodat iedereen zo effectief mogelijk kon werken zonder elkaar in de weg te zitten”, zegt Coen Wesselink van Tasche Staalbouw. Om dit voor elkaar te krijgen, levert het bedrijf alleen wat direct gemonteerd kan worden. Pas daarna wordt de volgende vracht geleverd. “Voor dit project hebben we ook de kanaalplaatvloeren gemonteerd in opdracht van Groothuis Bouwgroep”, aldus Wesselink.

Tasche Stalen Trappen produceert en monteert de trappen voor de industriehal, de buitenruimte en een interieurtrap voor het kantoorgedeelte. Robert Zegger van Tasche Stalen Trappen vertelt: “Drie jaar geleden hebben we de eerste fase ook gemaakt. De stalen trappen en loopbruggen moesten perfect op elkaar aansluiten. Het gaat nu om een uitbreiding, waardoor we weten wat we moeten doen. Aan het einde van dit jaar zitten alle trappen erin.”

Op tijd en volgens afspraak

Voor Tasche en haar opdrachtgever loopt het project volgens planning en naar tevredenheid, ondanks de stijgende staalprijzen en het tekort aan grondstoffen. Wesselink: “We hebben zo voordelig mogelijk ingekocht bij verschillende leveranciers en we hebben er bij de engineering rekening mee gehouden. Op deze manier kunnen we toch op tijd en volgens afspraak leveren.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details