Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Woningbouw- en utiliteitsbouw

Familiebedrijf levert ijzersterk resultaat

zonnehoeve-2
Tasche verzorgde de stalen galerijen, glasbalustrades, binnenhekken, stalen trappen en stalen trapleuningen.

2 maart 2022 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Familiebedrijf Tasche uit Albergen bestaat uit drie onderdelen: Staalbouw, Stalen Trappen en Landbouwmechanisatie. De eerste twee onderdelen werkten bij appartementencomplex ’t Quadrant samen met Van Norel Bouwgroep om alle stalen onderdelen te realiseren, inclusief de gehele staalconstructie.

’t Quadrant bestaat uit een staalconstructie met stalen galerijen, glasbalustrades, binnenhekken, stalen trappen en stalen trapleuningen. Heel wat werk dus voor Tasche Staalbouw en Tasche Stalen Trappen. “Er was weinig ruimte om de balustrades naar boven te krijgen en we konden niet van buitenaf monteren. Daarom hebben we alles met een minikraan naar boven gebracht en van binnenuit gemonteerd”, vertelt Robert Zegger, bedrijfsleider bij Tasche Stalen Trappen. Zijn collega Tom Oude Voshaar, projectleider bij Tasche Staalbouw, vult hem aan: “We hebben het staal gepoedercoat geleverd en deels gemonteerd in verschillende fases. Bij appartementen heb je met veel facetten te maken waarmee je rekening moet houden, zoals leveranciers van balkons, breedplaten, verschillende soorten behandelingen. Dat maakte het project complex.”

Van Norel Bouwgroep is een bekende opdrachtgever voor Tasche, waardoor er een goede samenwerking plaatsvond. Het project duurde lang van engineering tot oplevering, maar toch werd alles volledig op tijd geleverd en gemonteerd. Zegger: “De balustrades kwamen er aan het einde van de bouwfase in. Vooraf werd alles gepoedercoat en op kleur gebracht. Er mochten daarna dus geen werkzaamheden meer plaatsvinden die de producten konden beschadigen. Inmiddels is het appartementencomplex opgeleverd en wonen de eerste mensen er al in.”   

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Sander van Hout

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details