Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Excellent afwerkingsniveau voor Rotterdamse woontorens

Excellent afwerkingsniveau voor Rotterdamse woontorens

De Zalmhaven in Rotterdam valt niet alleen op door zijn grote hoogte, luxe en comfort, maar ook door een excellent afwerkingsniveau. De werkzaamheden van VAB Afbouwgroep leveren hier een substantiële bijdrage aan.

VAB Afbouwgroep heeft 30 jaar kennis en ervaring in stucwerk, spuitwerk en schilderwerk. En ook voor (scan)behang kunnen aannemers vertrouwen op de Volendamse afwerkspecialist. “Dat bewijzen wij onder andere in Rotterdam, waar wij in opdracht van BAM Bouw en Techniek – Grote Projecten een belangrijk deel van de binnenafwerking verzorgen”, aldus Edwin Kras, Projectleider bij VAB Afbouwgroep. “Zowel in de highrise (De Zalmhaven I) als midrise (II en III) realiseren wij het stuc- en spuitwerk, pleisteren, verfspuiten en sauzen van de plafonds en wanden, evenals het scanbehang van de wanden. We voeren werkzaamheden uit in alle woningen, lifthallen, verkeers- en algemene ruimtes, evenals de parkeergarage. Uitdaging hierbij is vooral de strakke tijdsplanning. Op hoogtijdagen waren maar liefst 25 vakmensen namens VAB Afbouwgroep op de bouw actief. Bovendien hebben we te maken met uiteenlopende huur- en koperswensen. Op basis van de afwerklijst van BAM voeren we per woning exact de juiste werkzaamheden uit. In november leveren we onze werkzaamheden op.”

VAB Afbouwgroep werkt graag in uitdagende projecten, zoals De Zalmhaven. “We vinden het een eer om dit werk te mogen maken”, benadrukt Kras. “De Zalmhaven is een prestigeproject én een prachtig visitekaartje voor onze inspanningen. De werksfeer op de bouw is uitstekend, iedereen zet zijn beste beentje voor en dat zie je straks terug in het eindresultaat. We willen BAM hartelijk bedanken voor het vertrouwen.”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details