Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Even voorstellen: Bart Linderman, opvolger van Johan Oolthuis bij Rouwmaat Groep

Even voorstellen: Bart Linderman, opvolger van Johan Oolthuis bij Rouwmaat Groep

Johan Oolthuis met pensioen

Na meer dan 35 dienstjaren bij de Rouwmaat Groep is Johan Oolthuis afgelopen week met pensioen gegaan. Door invloed van het coronavirus hebben we het afscheid van Johan op gepaste, maar zeer waardevolle manier laten plaatsvinden.
Johan heeft de hele ontwikkeling van de Groep meegemaakt en heeft een grote bijdrage geleverd aan het bedrijf zoals het nu is. Daarvoor willen wij Johan nogmaals via deze weg hartelijk danken en we hopen dan ook dat hij nu kan gaan genieten van een leven zonder de Rouwmaat Groep. We wensen hem samen met Wilma en zijn gezin dan ook veel geluk en gezondheid voor de toekomst.

De taken van Johan zullen worden overgenomen door Bart Linderman. Bart is 52 jaar, al 22 jaar gelukkig getrouwd en vader van drie kinderen. Bart is na zijn opleiding civiele techniek aan de Hogeschool Enschede aan de slag gegaan in de grond-, weg- en waterbouw. Na 10 jaar gewerkt te hebben in deze sector in functies van assistent uitvoerder tot bedrijfsleider is hij in de betonwereld beland. Daar heeft hij gedurende 15 jaar ervaring opgedaan als bedrijfsleider in de natte betonmortel, betonpompen, schuimbeton en vloerspecies bij diverse grote leveranciers.

Bart is sinds 1 maart in dienst bij de Rouwmaat Groep als bedrijfsleider beton en zal zich in eerste instantie bezighouden met commercie. Hij geeft zelf aan dat hij, ook gezien zijn brede ervaring in de GWW, het als uitdaging ziet om de diverse specialismen van Rouwmaat te combineren om zo nog beter klantgericht te werken en te ontzorgen.

Heeft u vraagstukken t.a.v. van betonmortel, betonpompen of een combinatie van de diverse Rouwmaat disciplines, schroom dan niet contact op te nemen met Bart. Bart is telefonisch te bereiken op 06-30452555 of via mail: b.linderman@rouwmaat.nl. Uiteraard komt hij, zodra dit weer kan, graag een keer langs voor een persoonlijke kennismaking.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details