Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Eva Hekkenberg nieuwe directeur Concepten bij VORM

Eva Hekkenberg nieuwe directeur Concepten bij VORM

Vanaf 1 januari 2020 is Eva Hekkenberg gestart als nieuwe directeur Concepten bij VORM. Zij volgt hiermee Fransje Sprunken op.

VORM bruist van de energie. We winnen prachtige projecten die we ontwikkelen en bouwen. Met elkaar en met onze partners. De uitdaging voor de komende jaren is om de verschillende delen van de steden en de directe omgeving waar we kansen zien op harmonieuze wijze met elkaar te verbinden, de stad daar waar mogelijk te verdichten en de bereikbaarheid op peil te houden. Thema’s als duurzaamheid, betaalbaarheid, gezinnen in de stad en andere maatschappelijke thema’s lopen op vanzelfsprekende wijze door alles heen.

Een belangrijke rol hierin is weggelegd voor de afdeling concepten en voor de directeur Concepten. Na het vertrek van Fransje Sprunken die invulling heeft gegeven aan haar lang gekoesterde droom als zelfstandig ondernemer, zijn wij blij dat we Eva Hekkenberg kunnen aankondigen als de nieuwe Directeur Concepten van VORM Holding BV.

Eva was vastgoedvrouw van Amsterdam van 2018 en heeft dus veel ervaring binnen de branche. Ze heeft meerdere functies bekleed binnen Ymere Gebieds- en Projectontwikkeling en heeft zich de afgelopen 5 jaar sterk ontwikkeld binnen AM.

Hans Meurs, algemeen Directeur VORM: “Samen met de afdeling Concepten vormt zij vanaf 1 januari een mooie en complete afdeling. We zijn blij met de komst van Eva en kijken ernaar uit om samen verder te bouwen aan de toekomst van VORM.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details