Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Jaarboek

Een kundig antwoord op elk zonne-energievraagstuk

Foto-3—Slim-Solar-Systems
Eén van de oplossingen van Slim Solar Systems.

Tekst | Chris Elbers

Beeld | Slim Solar Systems BV

14 januari 2022 Leestijd 5 minuten

Deel dit artikel

Onder aanvoering van Sebastiaan Eikendal maakt Slim Solar Systems BV mooie stappen. Het voorlopige hoogtepunt van de groeispurt is de aanstaande verhuizing naar een ruimer bemeten bedrijfspand in Nunspeet. Een onderkomen waarin na een intensieve verbouwing het voltallige team van de 10 jaar jonge onderneming zal worden ondergebracht. Klaar voor nieuwe avonturen in het land van de zakelijke zonne-energie!

Vanaf 1 januari 2022 geldt de Marconiweg 18z in Nunspeet voortaan als het bezoekadres annex de thuisbasis van Slim Solar Systems. Het bedrijf is sinds de oprichting uitgegroeid tot dé specialist en tevens erkend installateur op het gebied van het adviseren en gesubsidieerd realiseren van zonne-energieprojecten. Met name voor zakelijke eindgebruikers, (semi-)overheden en aannemers die een duurzame bedrijfsvoering innig omarmen. Of zoals Eikendal het omschrijft: “We werken uitsluitend voor klanten die duurzaamheid binnen hun werkomgeving of leefruimte serieus nemen en op zoek zijn naar een passend en kwalitatief hoogstaand antwoord.”

De woningen die tot en met eind 2021 gebouwd worden in Elburg zullen worden gerealiseerd op basis van de uitgangspunten ‘Nul-op-de-Meter’ en ‘EPC 0’.

Uitgebreide expertise 

Op het gebied van zonne-energie geeft Slim Solar Systems dát antwoord al een decennium lang. Eikendal legde in 2011 zélf de kiem van het bedrijf, dat zich inmiddels heeft ontwikkeld tot een zeer succesvolle solarspecialist. Tijdens de start was hij nog als service- en onderhoudsmedewerker in dienst bij een gerenommeerd Nederlands installatiebedrijf. De gevarieerde expertise die hij eerder als monteur en projectleider opdeed, bezorgde hem als eigen baas uiteindelijk een goedgevulde rugzak met multidisciplinaire kennis en ervaring. En die komt Eikendal als het gezicht van Slim Solar Systems nog elke dag van pas. “Omdat ik zowat alle technische disciplines onder de knie heb, vorm ik een goede gesprekspartner voor onze klanten. Het begin van het maatwerk waarop we met ons producten- en dienstenpakket telkens weer hoog inzetten!”

Aanpak

Slim Solar Systems werkt met de meest actuele technologie en producten. Elke klantvraag wordt dan ook gehonoreerd met een passende, slimme en bovenal duurzame totaaloplossing. “Binnen onze aanpak staat een vergaande persoonlijke benadering voorop”, vervolgt Eikendal. “En dat zie je terug in ons advies, maar ook in de uitvoering en de nazorg. Daarvoor zorgt niet alleen ons 14 specialisten sterke monteursteam, we werken ook intensief samen met verschillende professionele partners. Uiteraard onder onze regie. We zijn en blijven altijd het centrale scharnier- en aanspreekpunt. Bij alles wat we doen.” 

Op de daken van de wijk de Dijkjes – nog volop in aanbouw – wordt gebruik gemaakt van full black-panelen met een vermogen van 310 Wattpiek (Wp).

Breed actief

Het is een werkwijze die inmiddels heeft uitgemond in langdurige partnerships met tal van klanten. De basis daarvan wordt gelegd door de klantgedreven en gecertificeerde professionals van Slim Solar Systems. Mensen die de solarmaterie tot in de puntjes beheersen en continu op zoek zijn naar een verbetering van de performance in het veld. “We hebben alle disciplines in huis als het gaat om engineering, uitvoering en instandhouding van duurzame energiesystemen. Een kwaliteit die ervoor zorgt dat we in verschillende sectoren scoren. We zijn actief in de seriematige woningbouw, utiliteitsbouw, woonzorg, verpleging, industrie en scholen. Klanten die we tiptop servicen en waarmee we graag onze kennis en kunde delen. Zo geven we met regelmaat lessen op basisscholen. Daarbij leggen we niet alleen uit hoe zonnepanelen werken, maar ook hoe het stroomverdienmodel van gebruikers in elkaar zit. Ons werk stopt niet met het schrijven van een orderbon. We gaan écht verder.”  

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Yakup Yalcin

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Stedenbouw? Neem contact met mij op.

0%

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details