Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Een groendak kleurt de stad!

Een groendak kleurt de stad!

Wordt u ook zo vrolijk van groen en natuur? Nou wij dus ook. Droomt u ook van meer groen in de stad? Kies dan voor een groendak. Buiten dat groen niet alleen goed is voor het milieu, is het ook goed voor mensen. Groen zorgt voor minder stress en bevordert de positieve gevoelens.

Een groendak is een duurzaam daksysteem, volgroeid met beplanting en andere natuurlijke elementen. Onder het groendak heb je natuurlijk een dakbedekking nodig die de waterdichtheid garandeert. Hiervoor is de Derbigum SP WW geschikt. Dit product is wortelwerend en voorkomt beschadigingen aan het dak.

Soorten groendaken

Er zijn verschillende soorten groendaken. Je hebt de keuze uit een intensief of extensief groendak. Een extensief groendak wordt aangelegd met sedum planten. Hiervoor heeft Derbigum Derbisedum Pack in het assortiment. Dit is een relatieve lichte constructie en u heeft onmiddellijk resultaat. Een intensief groendak is een complete tuin op uw dak. Denk aan bomen, een gazon, een terras. U kunt het zo gek niet bedenken.

Groendaken hebben diverse voordelen, waaronder het verminderen van de CO2 uitstoot. Daarnaast heeft het een positieve invloed op onze gezondheid en zorgt het voor meer biodiversiteit.

Nieuwsgierig geworden naar de groendaken van Derbigum? Meer informatie is te vinden op www.derbigum.nl of vraag informatie op via infonl@derbigum.com

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details