Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie

Een echte blikvanger

Nieuw hoofdkantoor en logistiek centrum Van Mossel

Nadat gevelbouwer J.M. van Delft & zn. uit Drunen eerder al diverse showrooms heeft mogen bouwen voor autogigant Van Mossel, mocht zij dit keer aan de slag voor het nieuwe hoofdkantoor en logistiek centrum. Pal langs de A59 is de 31.000 m2 grote nieuwbouw een echte blikvanger geworden.

In opdracht van hoofdaannemer Bouwbedrijf van de Ven heeft J.M. van Delft & zn. het vertrouwen gekregen om zo’n 2.000 m2 aan aluminium kozijnen en vliesgevels voor de nieuwbouw te leveren en monteren. Door de keuze voor aluminium en diverse technologieën binnen de gevelbranche, zoals de TipTronic ramen (elektrische aangestuurde ramen d.m.v. een domoticasysteem), past het pand helemaal in de tijd van nu.

Prettige samenwerking

Met een strakke planning ging de samenwerking van start. “Mede dankzij een goede communicatie en coördinatie vanuit de hoofdaannemer hebben wij de planning perfect weten te volgen en is alles volgens afspraak opgeleverd”, vertelt Albert Emmers, projectleider bij J.M. van Delft & zn. “Wij hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren. Met dank aan de communicatie en coördinatie van de hoofdaannemer hebben wij vroegtijdig mogelijke knelpunten weten te signaleren en met elkaar weten te tackelen. Het is één van de grotere projecten binnen onze orderportefeuille, maar wij kijken met trots terug op hetgeen wij hier met elkaar hebben weten neer te zetten.” 

Bicolor gevel

Het bijzondere aan dit ontwerp is toch wel de keuze voor de bicolor gevel. Dit geeft de buitenschil een diepe kleurintensiteit en met zijn gouden kleur vormt het een prachtig geheel met de rest van de omgeving. Waalwijk heeft er weer een paradepaardje bij!  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details