Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Duurzame wandpanelen. Een fraaie kleur, strak gemonteerd en eenvoudig te reinigenDuurzame wandpanelen.
De donkere bruingroene kleur en metallic coating van de gevelpanelen bezorgen het pand een chique uitstraling,

Duurzame wandpanelen. Een fraaie kleur, strak gemonteerd en eenvoudig te reinigenDuurzame wandpanelen.

De uitstraling van Caravan Centrum Meerkerk wordt voor een belangrijk deel bepaald door de gevelbekleding. De donkere bruingroene kleur en  metallic coating van de gevelpanelen bezorgen het pand een chique uitstraling, fraai passend in zijn omgeving.

Leverancier en monteur van de gevelbekleding was Cladding Partners. Behalve de plaatsing van de sandwichpanelen en de bekleding hiervan met de donkere wandplaten maakte zij het staaldak en de dakbedekking. Voor de uitvoering hiervan werkte zij samen met meerdere andere aannemers. “Om het werk in de goede volgorde te kunnen uitvoeren, waren we afhankelijk van elkaar”, vertelt Jelco de Jong, projectleider van Cladding Partners. “Daarom hebben we het werk samen voorbereid en vervolgens samen uitgevoerd. Die samenwerking verliep perfect.”

Naadloze aansluiting

De montage van de wandplaten vereiste grote precisie. Ondanks de uiteenlopende afmetingen moesten de platen naadloos op elkaar aansluiten. “Hiervoor werken we al jaren samen met een vaste, externe montageploeg”, vertelt De Jong. “Hoe perfect wij de platen ook produceren en aanleveren, zij bepalen het eindresultaat. Dat begint al meteen bij de montage van de eerste plaat. Deze lijkt misschien het gemakkelijkst, maar deze bepaalt de belijning van alle overige platen. Bij Caravan Centrum Meerkerk hebben deze monteurs weer echt vakmanswerk geleverd.”

Dat maakt dat De Jong ook zeer te spreken is over het eindresultaat. “De kleur was geselecteerd door de architect en ik had er mijn twijfels over”, bekent hij. “Maar nu ik deze op het grote vlak zie, kan ik alleen maar zeggen dat het voor dit gebouw de perfecte kleur is. Daarbij zijn de platen vervaardigd van een duurzaam materiaal, dat zich gemakkelijk laat reinigen. Caravan Centrum Meerkerk kan hier heel veel jaren mee vooruit.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details