Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Productinformatie

Duurzame betonmortel voor de Trudo Toren

Jansen-Beton

Tekst | Desiree Pennings

Beeld | A. Jansen B.V.

31 augustus 2021 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Daarom koos hoofdaannemer Stam en de Koning voor de betonmortel van Jansen Beton, onderdeel van A. Jansen B.V.. Dit familiebedrijf biedt al vijftig jaar duurzame, circulaire en innovatieve oplossingen op het gebied van infra, recycling en beton. Jansen Beton levert duurzame betonmortel in diverse sterkteklassen, van C12/15 tot aan hoge sterktebeton C60/75.

Vanuit meerdere productielocaties in Noord-Brabant en Amsterdam levert het bedrijf betonmortel aan diverse doelgroepen en segmenten, zoals aannemers, particulieren, vloerenbedrijven, funderingsbedrijven en de wegenbouw. Op het gebied van duurzame betonmortel heeft het bedrijf een voortrekkersrol, wat wil zeggen dat Jansen Beton zo veel mogelijk hergebruikte grondstoffen toepast. “Als betonleverancier hebben wij het Betonakkoord getekend. Willen we de CO2-uitstoot reduceren, dan is het toepassen van secundaire grondstoffen uitermate geschikt en doeltreffend om dat te realiseren. Uiteraard zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit”, zegt Bert Busgen, directeur betonmortel zuid.

Voor de Trudo Toren startte de levering in 2019. Het ging met name om de vloerdelen van het 70 meter hoge verticale bos. Busgen: “De leveringen liepen tot eind 2020. Als contractpartner van Stam en de Koning zijn wij al jarenlang een betrouwbare leverancier, waarbij onze kennis van grote waarde is. Het bewijs laat zich duidelijk zien in de groene oase als eyecatcher op Strijp-S.”   

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Randy van den Hoek

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Stedenbouw netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details