Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Draagconstructie en leuningen maken appartementen af

Draagconstructie en leuningen maken appartementen af

Productie in eigen bedrijf

Voor de nieuwbouwappartementen in Havelte leverde Staalbouwbedrijf Kamphof de volledige draagconstructie en het leuningwerk voor de balkons. De woningen krijgen allemaal een ruim balkon of een (dak)terras. Het no-nonsense bedrijf produceerde alles in de eigen werkplaats in Dwingeloo.

“Het meeste staal dat wij geleverd hebben, is weggewerkt en niet zichtbaar voor het blote oog”, zegt Hessel Kamphof. Dit neemt niet weg dat de werkzaamheden van zijn bedrijf van groot belang zijn voor het project. De leuningen van de balkons en een groot deel van de draagconstructie werden verduurzaamd door ze thermisch te laten verzinken en te poedercoaten. “Wij produceren en engineeren alles zelf”, gaat Kamphof verder. “We voelen ons thuis in het maken van staalconstructies voor de utiliteitsbouw.”

Kamphof vormt de vijfde generatie die eigenaar is van het familiebedrijf. Behalve staalconstructies doet het bedrijf metaalbewerking en dak- en gevelbeplating. Alles wordt geproduceerd door middel van hoogwaardige apparatuur, zoals een plasmarobot, zaagmachines, CNC-machines en de juiste lasapparatuur.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details