Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Dit heb je nodig bij een nieuwbouw woning

Dit heb je nodig bij een nieuwbouw woning

Ben je van plan om je eigen nieuwe woning te (laten) bouwen? Een hele opdracht, maar wel één die je mooi kunt afwerken zolang je over het juiste gereedschap en professionele begeleiding beschikt! Er zijn heel wat benodigdheden die bij het bouwen van een nieuwbouw woning komen kijken en de juiste tools zijn zeker en vast essentieel.

Onderstaand overzicht geeft enkele van de belangrijkste voorzieningen die je nodig hebt om het beste te maken van je nieuwbouw woning. Op die manier wordt het bouwen, inrichten en afwerken van je nieuwe woonst aangenamer en gemakkelijker!

Wat heb je nodig bij een nieuwbouw woning?

Een woning bouwen is een hele klus maar dat wil niet zeggen dat je zelf de handen niet uit de mouwen kunt steken. Hieronder lees je welke tools en voorzieningen echter niet mogen ontbreken:

1. Steigers en stellingen

Vooral bij het uitvoeren van dak klussen, schilderwerken op hoogte en het installeren van ramen is het een goed idee om gebruik te maken van een steiger of stelling. Steigers zijn er in verschillende formaten en types, van rolsteigers tot vaste modellen. Hoe dan ook maken het hoogtewerken aangenamer, gemakkelijker én veiliger!

2. Klein gereedschap

Niettemin is ook kleiner gereedschap belangrijk om het beste te maken van je nieuwbouw. Vooral als het gaat om het leggen van elektriciteit, waterleidingen en verwarming is het belangrijk dat je over degelijke tools beschikt. Denkt hierbij aan tangen, schroevendraaiers, een lasapparaat, boormachines en nog meer. Makita gereedschap garandeert hierbij altijd kwaliteit!

3. Isolatiemateriaal

De isolatie van je woning is een van de belangrijkste aspecten als je een gezellige, gezonde en aangename woontemperatuur wilt bereiken. Kiezen voor materiaal van kwaliteit is gewoon essentieel als je je huis optimaal wil beschermen tegen koude én warmte. Tegenwoordig bestaan er heel wat mogelijkheden; van PUR tot PIR en nog vele andere!

4. Kabels en snoeren

Ten slotte is het ook belangrijk dat je over voldoende verlengkabels beschikt. Het klinkt misschien vreemd maar dergelijke kabels zijn van groot belang als je op de bouwwerf van je nieuwbouw genoeg bewegingsvrijheid wilt behouden. Ook is het gebruik van snoeren en verlengkabels aangeraden om veiliger én efficiënter te kunnen werken!

Het beste materiaal voor het beste resultaat

Wil je méér halen uit de bouw van je nieuwe woning? Dan kunnen de tools en gereedschap in bovenstaand voerzicht je zeker en vast op weg helpen om een prachtig, duurzaam en stijlvol huis te bouwen!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details