Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
‘Dit haalt het bestein ons naar boven’
Gebr. Janssen is gespecialiseerd in dakbedekking, sanitair, riolering en de totale installatietechniek. Het een gaat immers altijd gepaard met het ander.

‘Dit haalt het bestein ons naar boven’

Breed pakket aan werktuigbouwkundige installaties voor Contiweb

Gebr. Janssen uit Beugen heeft de laatste hand gelegd aan de werktuigbouwkundige installaties in de nieuwe productie- en kantoorfaciliteit van Contiweb. Sindsdien mag Contiweb zich de gebruiker noemen van een compleet gasloos bedrijfspand, dat in alle opzichten duurzaam is.

Voor Gebr. Janssen was het een ‘mooi project’. Het pakket aan werktuigbouwkundige installaties was dermate breed, dat zij hier haar totale ervaring en knowhow kon inzetten. Bovendien vond het project plaats in haar eigen vestigingsplaats. “Een thuiswedstrijd heeft altijd een meerwaarde”, vindt Mari van Dijk, projectleider van Gebr. Janssen. En ten slotte was het de eerste keer dat Gebr. Janssen werkte voor Bouwbedrijf van de Ven uit Veghel. “Een deskundige partij. De planning was strak – dat was ook noodzakelijk – maar ondanks de hoge tijdsdruk heerste er altijd een positieve teamgeest.”

Een breed pakket

Gebr. Janssen realiseerde onder meer de hogedrukgasleiding voor de processen van Contiweb, de luchtbehandelingsinstallatie voor het satellietkantoor in de hal en het complete VRF-systeem in het grote kantoor, gekoppeld aan het luchtbehandelingssysteem. “Het VRF-systeem hebben we samen met ‘Puur klimaat’ ontworpen en geïnstalleerd”, vertelt Van Dijk. In de hal maakte Gebr. Janssen de verwarming met kanaalunits en voor het totale HWA-stelsel realiseerde zij voor het complete dak het Pluvia- en overstortsysteem van Geberit.

Meervoudig specialist

“Het was een uitgebreide klus en tegelijkertijd een klus die ons paste als een jas. Gebr. Janssen bestaat nu ruim 125 jaar en is uitgegroeid tot een werktuigbouwkundig installateur met meerdere vakgebieden. We zijn gespecialiseerd in dakbedekking, sanitair, riolering en de totale installatietechniek. Omdat het een altijd gepaard gaat met het ander, haalt dit soort projecten het beste in ons naar boven.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details