Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Productinformatie

Designtrappen van de beste kwaliteit. De mooiste trappen door unieke ontwerpen

hm_bentinckhuis_denhaag_hr_01
Het Bentinckhuis, ontworpen door EeStairs, Kentie en Partners Architekten. (Beeld: Hans Morren)

Tekst | Desiree Pennings

Beeld | | Leigh Simpson, Mizzi en Hans Morren

20 juni 2022 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

EeStairs produceert designtrappen die passen bij de mooiste architectonische gebouwen. Het zijn niet zomaar trappen die je in iedere woning ziet, maar hoogstaande exemplaren. Het hele productie- en installatieproces wordt door het bedrijf zelf gecontroleerd, zodat de trappen aan de hoogste internationale kwaliteits- en veiligheidsnormen voldoen.

Alf Mizzi & Sons, ontworpen door Mizzi Studio WIP. (Beeld: Mizzi)

Mooie voorbeelden van EeStairs trappen vind je in het gebouw Canary Wharf aan de One Bank Street in Londen, het Bentinck Huis in Den Haag en bij het hoofdkantoor van Alf Mizzi & Sons op Malta. Niet voor niets kan EeStairs zich marktleider noemen op het gebied van hoogstaande, speciale trappen. “Dat wil overigens niet zeggen dat wij alleen maar grote trappen maken. We hebben ook eenvoudigere trappen die een mooi totaalontwerp bieden”, zegt Diederick van de Braak, junior sales advisor bij EeStairs.

Zelf ontwerpen

EeStairs werkt vaak ontwerpen van architecten uit, maar besteedt zelf ook veel aandacht aan details en materialisering. Het bedrijf heeft een technisch tekenaar in dienst die zorgt dat alles tot in detail op papier wordt uitgewerkt. In de fabriek wordt gewerkt met een veelheid aan materialen, waaronder staal, aluminium, glas en hout. Nieuw is dat ook klanten voortaan op de website zelf trappen kunnen ontwerpen. Bijvoorbeeld de 1m2™
ruimtebesparende trap, die speciaal is ontworpen voor kleine ruimtes. Er is slechts één vierkante meter voor nodig. Of de Next Gen™, een bekroond modulair aluminium trapsysteem dat snel kan worden gemonteerd. Van de Braak: “Met de configuratietool op onze website zie je meteen hoe de trap eruit komt te zien en wat het kost.”

Canary Wharf, ontworpen door EeStairs, Canary Wharf Group, tp bennett, Adamson Associate Architects, Spinocchia Freund en Arup. (Beeld: Leigh Simpson)

Betrouwbaar en loyaal

EeStairs hecht er veel waarde aan om een vaste en betrouwbare partner te zijn voor aannemers en architecten en tegen de juiste prijs. Doordat de partners weten wat ze aan elkaar hebben, is het een efficiëntere en betere manier van werken waarbij de focus ligt op kwaliteit in plaats van prijs. Het bedrijf is als internationale trapleverancier zeer ervaren, wat je terugziet in de manier van afwerken en detailleren. Het goed georganiseerde productieproces zorgt ervoor dat ook de montage op een snelle, zorgvuldige en afgestemde manier verloopt en de aannemer volledig wordt ontzorgd. 

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Randy van den Hoek

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Stedenbouw netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details