Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Degelijke elektrische installatie voor Rijkskantoor Haarlem
Techno Telematica plaatst de elektrische installatie bij het Rijkskantoor in Haarlem.

Degelijke elektrische installatie voor Rijkskantoor Haarlem

Goedlopend project, ondanks hedendaagse uitdagingen

Bij een modern gebouw hoort natuurlijk een degelijke elektrische installatie. Bij het Rijkskantoor aan de Surinameweg 4 in Haarlem ligt dit in handen van elektrotechnisch installatiebureau Techno Telematica, die de opdracht hiervoor van hoofdaannemer BAM Bouw en Techniek heeft verworven. Ondanks alle uitdagingen die de huidige tijd met zich meebrengt, verloopt het project voorspoedig en gaat het installatiebureau de deadline halen.

Techno Telematica werd opgericht in 2007 en staat voor kennis, kwaliteit en duurzaamheid. Drie punten die perfect passen bij het Rijkskantoor in Haarlem en BAM Bouw en Techniek. Techno Telematica is werkzaam in de disciplines elektrotechniek, zwakstroominstallaties, data & telecommunicatie en glasvezel. In Haarlem worden daarom niet alleen de verlichting, stopcontacten en bekabeling geplaatst, maar ook
een DALI lichtbesturing.

Partner

Dit wordt gedaan met behulp van Signify, wat de nieuwe bedrijfsnaam is van Philips Lighting. “De samenwerking met BAM en Signify verloopt bijzonder goed”, vertelt Vincent Elderkamp, projectleider bij Techno Telematica. “Natuurlijk kent elk project de uitdaging om alles volgens planning te laten verlopen. We zijn gestart in mei 2022 en zijn in mei van dit jaar klaar. Dat gaan we koste wat het kost bereiken. We leven in een tijd waarin materialen moeilijk te leveren zijn en hebben te maken met prijsveranderingen. Daar zitten we bovenop. De communicatie met BAM is erg goed, daar zijn we zeer over te spreken, want we maken dat wel eens anders mee. We worden in deze als partner gezien en niet als onderaannemer behandeld.”

Techno Telematica is werkzaam in de disciplines elektrotechniek, zwakstroominstallaties, data & telecommunicatie en glasvezel.

Tijdens de installatie en wanneer deze gereed is, worden er regelmatig inspecties uitgevoerd en keuringsrapporten opgesteld. Zo kunnen de eindgebruiker en BAM precies zien dat alles in orde is.

Mooie kans

Bij Techno Telematica doen ze zowel grote als kleine projecten op het gebied van elektrotechnische installaties. Wat ze vooral leuk vinden aan het project in Haarlem, is dat het niet zomaar een kantoorpand is, maar een Rijkskantoor. Elderkamp: “Het is een mooie kans die we van BAM hebben gekregen om hier de installaties te mogen aanleggen; er wordt echt vertrouwen in ons gesteld. Het leuke hierbij is dat het complete pand gestript is en we nu de kans hebben om er een mooie, compleet nieuwe installatie in te maken.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details