Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Nieuws

De wereld is steeds in beweging. En Laarakkers ook!

naamloos-1-kopieren

20 december 2019 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Sinds de oprichting 75 jaar geleden zijn we naar een dynamisch bedrijf gegroeid met een goede naam in de markt. Met onze kennis en ervaring in de bouw-  en vastgoedsector met als specialismen sloop, asbestverwijdering, grondstofrecycling én projectontwikkeling, zijn wij één van de grotere bedrijven in deze sector.

Waarom een nieuw bedrijfslogo?

Laarakkers, begonnen als klein familiebedrijf, is met haar 100 eigen personeelsleden inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de sloopsector.

Met ruim 600 projecten per jaar en iedere dag circa 150 mensen aan het werk, behoort het tot de top 5 sloopbedrijven van zowel Nederland als Noordrijn-Westfalen.

Daarbij verliezen we het familiaire karakter zeker niet uit het oog.

De ontwikkeling is ook terug te zien in ons nieuwe logo. Betrouwbaarheid, innovativiteit, zorgvuldigheid, oplossingsgerichtheid en vooruitstrevendheid blijven onze belangrijkste kernwaarden.

De kleuren van het logo zijn hetzelfde gebleven, hiermee laten wij zien dat wij nog steeds de sterke betrouwbare partner zijn op het gebied van sloop, asbestverwijdering, grondstofrecycling én projectontwikkeling met ambities voor de toekomst.

Bij het nieuwe logo hoort ook een passende boodschap: Samen.

Samen met u als partner, klant en leverancier willen wij naar een duurzame toekomst streven, waarbij we elkaars krachten bundelen en kennis optimaal benutten.

Meer  weten?

Bezoek onze vernieuwde website www.laarakkers.nl.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Randy van den Hoek

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Stedenbouw netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details