Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
De wereld is steeds in beweging. En Laarakkers ook!

De wereld is steeds in beweging. En Laarakkers ook!

Sinds de oprichting 75 jaar geleden zijn we naar een dynamisch bedrijf gegroeid met een goede naam in de markt. Met onze kennis en ervaring in de bouw-  en vastgoedsector met als specialismen sloop, asbestverwijdering, grondstofrecycling én projectontwikkeling, zijn wij één van de grotere bedrijven in deze sector.

Waarom een nieuw bedrijfslogo?

Laarakkers, begonnen als klein familiebedrijf, is met haar 100 eigen personeelsleden inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de sloopsector.

Met ruim 600 projecten per jaar en iedere dag circa 150 mensen aan het werk, behoort het tot de top 5 sloopbedrijven van zowel Nederland als Noordrijn-Westfalen.

Daarbij verliezen we het familiaire karakter zeker niet uit het oog.

De ontwikkeling is ook terug te zien in ons nieuwe logo. Betrouwbaarheid, innovativiteit, zorgvuldigheid, oplossingsgerichtheid en vooruitstrevendheid blijven onze belangrijkste kernwaarden.

De kleuren van het logo zijn hetzelfde gebleven, hiermee laten wij zien dat wij nog steeds de sterke betrouwbare partner zijn op het gebied van sloop, asbestverwijdering, grondstofrecycling én projectontwikkeling met ambities voor de toekomst.

Bij het nieuwe logo hoort ook een passende boodschap: Samen.

Samen met u als partner, klant en leverancier willen wij naar een duurzame toekomst streven, waarbij we elkaars krachten bundelen en kennis optimaal benutten.

Meer  weten?

Bezoek onze vernieuwde website www.laarakkers.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details