Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
De sleutel van jouw nieuwe thuis krijgen tijdens een lockdown, zo ging dat voor deze kopers in Vathorst

De sleutel van jouw nieuwe thuis krijgen tijdens een lockdown, zo ging dat voor deze kopers in Vathorst

De sleutel mochten ze vandaag in ontvangst nemen en ontwikkelende bouwer Dura Vermeer Bouw Hengelo zag blije gezichten verschijnen. Zo ook bij Theo, één van de kopers.

Eén persoon per dag, met 130 woningen én meer dan 130 nieuwe bewoners; dan duurt het wel even voordat je aan de beurt bent om je eigen huis in het echt van binnen te bekijken. Ze moesten het voornamelijk doen met digitale bijeenkomsten, filmpjes, foto’s en nieuwsbrieven. Er was een lange adem voor nodig, maar het was het wachten waard! Helaas moest Theo alleen komen in verband met de maatregelen.

De Laakse Tuinen

Ontwikkelende bouwer Dura Vermeer Bouw Hengelo is al jaren aan de slag in Vathorst. Deelplan De Laakse Tuinen is één van de meest recente en is geïnspireerd op Hillegersberg, een groene en waterrijke jaren dertig wijk in het noorden van Rotterdam. De straten zijn rustig en omgeven door veel groen en water. De woonkamer zit aan de voorkant van de tijdloos gebouwde huizen en hebben mooi uitgewerkte details. Het hele plan is verdeeld in 22 verschillende ‘Tuinen’ die steeds een eigen karakter hebben.

In totaal bestaat ‘De Laakse Tuinen’ 1, 2 e 3 uit 130 grondgebonden woningen, 46 appartementen en 7 dekwoningen. De eerste huizen in Tuin 1 en 2 zijn vandaag opgeleverd. Tuin 3 is een start gemaakt met het grondwerk en de casco’s. De appartementen starten binnenkort.

De Laak in Vathorst; een moderne grachtenstad

De Laakse Tuinen zijn onderdeel van ‘De Laak’; een sfeervolle wijk in Vathorst. Hier zijn water en wonen met elkaar verweven. En dat is niet te missen wanneer je er doorheen rijdt. Strakke straten, grachtenpanden, wooneilanden, kades en bruggen maken De Laak de grachtenstad van Vathorst. De brede trottoirs en de grote binnenplaatsen maken een veilige speelplaats voor de kinderen, maar ook groene verbindingen tussen de woningen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details