01:05
10-04-2015

De Rollecate Groep innoveert met unieke QR Code!

Staphorst – Kumij en Gevelbeheer Nederland, onderdeel van de Rollecate Groep, innoveren met een unieke QR Code. Alle kunststof kozijnen, door Kumij geproduceerd, worden vanaf 2015 met een in het profiel gelaserde QR Code geleverd. De QR Code is zo geplaatst dat deze geen afbreuk doet aan de esthetische eigenschappen van de kunststof kozijnen.

Foto-profiel-met-QR-Code-(groot)

Roelof Docter, directeur Kumij, legt uit. “Voor periodiek onderhoud of in geval van acute service is het door de QR Code mogelijk om project specifieke informatie naar boven te halen. De gebruiker van de kozijnen kan de QR Code op een eenvoudige wijze scannen door bijvoorbeeld gebruik te maken van een mobiele telefoon”. Vervolgens belandt de gebruiker op een speciaal ingerichte webpagina met project- en productspecifieke informatie. Wanneer er contact opgenomen wordt met Gevelbeheer Nederland om het onderhoud of de service uit te voeren zijn alle benodigde gegevens accuraat en snel voorhanden.
Op deze manier wordt de service en onderhoud optimaal afgestemd op de situatie van de klant en kan er snel geschakeld worden. “De klant wordt ontzorgd en is goedkoper uit omdat wij alle benodigde gegevens bij de hand hebben en geen opnames hoeven te doen”, aldus Roland van Slooten, directeur Gevelbeheer Nederland. De Rollecate Groep is de eerste speler binnen de gevelbranche die deze service aanbiedt en wil met deze  klantgerichte  innovatie haar toonaangevende positie versterken. Het komende jaar zal de QR code ook voor de aluminium en stalen kozijnen ontwikkeld worden.

Rollecate Groep: Uw gevelspecialist sinds 1954!
Kumij en Gevelbeheer Nederland zijn onderdeel van de Rollecate Groep. Rollecate is al 60 jaar een toonaangevende gevelbouwer in de woning- en utiliteitsbouw. Begonnen in 1954 als producent van stalen ramen en deuren, uitgegroeid tot de Rollecate Groep, een internationale onderneming met divisies in aluminium, staal, kunststof en composiet. Tegenwoordig bestaat de Rollecate Groep uit ruim 550 medewerkers, verspreid over meerdere vestigingen in binnen- en buitenland. Mede dankzij haar eigen productontwikkeling, engineering en testfaciliteiten is de Rollecate Groep in staat om de meest veeleisende gevelconstructies te realiseren.

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie.

*Door op 'inschrijven' te klikken gaat u akkoord met onze voorwaarden.

Stedenbouw partners