Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
De referentieprojecten van Pilkington nu ook via de app beschikbaar

De referentieprojecten van Pilkington nu ook via de app beschikbaar

Bouwprofessionals en architecten die op zoek zijn naar inspiratie voor lopende en toekomstige projecten kunnen nu gebruik maken van onze nieuwe app.

Gebruikers kunnen makkelijk de glasproducten, technische waardes, foto’s en informatie van referentieprojecten vinden en ook bijv. via sociale media informatie delen over interessante projecten op het gebied van architectuur.

Gebruikers van de app kunnen naar projecten zoeken op basis van locatie, type gebouw, categorie, voordelen, type glas of een willekeurige zoekterm. Deze eenvoudige maar krachtige zoekmachine vindt alle relevante voorbeelden in onze database en biedt visuele inspiratie en gedetailleerde productgegevens.

De nationale en internationale database geven toegang tot een breed scala aan projecten uit de hele wereld. Een groot pluspunt van de app is dat hij kan worden gebruikt om projecten te vinden op de locatie waar de gebruiker zich bevindt. Zo kunnen glasproducten en toepassingen direct in het echt worden aanschouwd.

Jolanta Lessig, Marketing Communications Manager Europe bij de NSG Group, geeft aan: “Deze gemakkelijk toegankelijke database biedt architecten en andere gebruikers de mogelijkheid om ontwerpinspiratie op te doen en onze producten en de specifieke toepassingen ervan beter te leren kennen. De app biedt, voor wie geïnteresseerd is in architectuur, tal van inspirerende voorbeelden, waaronder kantoren, bedrijfspanden, woningen, winkels en scholen. In al deze gebouwen is glas toegepast uit ons brede, toonaangevende aanbod aan producten.”

De app is verkrijgbaar in de App Store en Google Play Store.

De nieuwe app voor iPhones en iPads kan hier worden gedownload: https://apps.apple.com/gb/app/project-references/id1474357446

Voor Android-apparaten klik op de volgende link:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nsg.projectreferences

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details