Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Projecten

‘De menselijke factor is onmisbaar in ons werk’

Een sociaal familiebedrijf met ruime ervaring en expertise in veel disciplines binnen de grond-, weg- en waterbouw: zo is Bonneveld Aannemingsbedrijf BV te typeren.

_DSC6586

Tekst en beeld | Bonneveld Aannemingsbedrijf BV

9 december 2020 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Een sociaal familiebedrijf met ruime ervaring en expertise in veel disciplines binnen de grond-, weg- en waterbouw: zo is Bonneveld Aannemingsbedrijf BV te typeren. Het gedreven team van specialisten verzorgt projecten door heel Nederland. De onderneming is in de loop der jaren gespecialiseerd in gewapende grondconstructies, railinfra en droge en natte bouwkuipen. Daarbij combineert zij de meest geavanceerde technieken met de meest moderne apparatuur.

Bonneveld Aannemingsbedrijf BV beschikt over een groot materieelpark met zeer ervaren machinisten. De ruim vijftig medewerkers beschikken over de benodigde kennis en kunde om opdrachtgevers, zowel in het voortraject als tijdens de uitvoeringsfase, volledig te ontzorgen. Momenteel mag Bonneveld Aannemingsbedrijf BV als partner van de BAM diverse spraakmakende projecten realiseren, zoals het AZ-stadion in Alkmaar, Echo in Delft, de Onderdoorgang Amstelstroomlaan in Amsterdam en het TerGooi ziekenhuis in Hilversum.

Het succesvol realiseren van uitdagende projecten is alleen mogelijk door een goede samenwerking tussen opdrachtgever en opdrachtnemer en is een belangrijke pijler in de bedrijfsfilosofie van Bonneveld Aannemingsbedrijf BV. Dagelijks bewijst dit bedrijf op haar projecten dat zij hiertoe in staat is en geen uitdaging uit de weg gaat. Bij de realisatie van elk project is de menselijke factor onmisbaar. Medewerkers met kennis van zaken, die luisteren naar de klant en waarmaken wat er is afgesproken, zijn daarbij cruciaal. Bonneveld Aannemingsbedrijf BV investeert in haar personeel, daagt mensen uit en stimuleert medewerkers om opleidingen, workshops en trainingen te volgen. Daarnaast wordt er intensief samengewerkt met een selecte groep onderaannemers die uitgaan van dezelfde filosofie.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • Z&R

  Z&R

  Platform over zon- en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen

  Naar website
 • Profiel

  Profiel

  Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid

  Naar website
 • I&L

  Instore & Livecomm

  Platform over beurzen, retail & online business

  Naar website
 • I&B

  Installatie & Bouw

  Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit

  Naar website
 • GWW

  Grond / Weg / Waterbouw

  Platform over civiele techniek & infrastructuur

  Naar website
 • B&S

  Beton & Staalbouw

  Platform over beton en staal in de bouw

  Naar website
 • Gevelbouw

  Gevelbouw

  Platform over gevels, glas & daken

  Naar website
 • badz

  Bouwen aan de Zorg

  Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland

  Naar website
 • mediagroeplogo

  Binnenwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
0%