Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
‘De menselijke factor is onmisbaar in ons werk’

‘De menselijke factor is onmisbaar in ons werk’

Een sociaal familiebedrijf met ruime ervaring en expertise in veel disciplines binnen de grond-, weg- en waterbouw: zo is Bonneveld Aannemingsbedrijf BV te typeren. Het gedreven team van specialisten verzorgt projecten door heel Nederland. De onderneming is in de loop der jaren gespecialiseerd in gewapende grondconstructies, railinfra en droge en natte bouwkuipen. Daarbij combineert zij de meest geavanceerde technieken met de meest moderne apparatuur.

Bonneveld Aannemingsbedrijf BV beschikt over een groot materieelpark met zeer ervaren machinisten. De ruim vijftig medewerkers beschikken over de benodigde kennis en kunde om opdrachtgevers, zowel in het voortraject als tijdens de uitvoeringsfase, volledig te ontzorgen. Momenteel mag Bonneveld Aannemingsbedrijf BV als partner van de BAM diverse spraakmakende projecten realiseren, zoals het AZ-stadion in Alkmaar, Echo in Delft, de Onderdoorgang Amstelstroomlaan in Amsterdam en het TerGooi ziekenhuis in Hilversum.

Het succesvol realiseren van uitdagende projecten is alleen mogelijk door een goede samenwerking tussen opdrachtgever en opdrachtnemer en is een belangrijke pijler in de bedrijfsfilosofie van Bonneveld Aannemingsbedrijf BV. Dagelijks bewijst dit bedrijf op haar projecten dat zij hiertoe in staat is en geen uitdaging uit de weg gaat. Bij de realisatie van elk project is de menselijke factor onmisbaar. Medewerkers met kennis van zaken, die luisteren naar de klant en waarmaken wat er is afgesproken, zijn daarbij cruciaal. Bonneveld Aannemingsbedrijf BV investeert in haar personeel, daagt mensen uit en stimuleert medewerkers om opleidingen, workshops en trainingen te volgen. Daarnaast wordt er intensief samengewerkt met een selecte groep onderaannemers die uitgaan van dezelfde filosofie.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details