Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
De keuze van ontwerpers bij Gare Maritime Brussel en Stadhuiskwartier Deventer.

De keuze van ontwerpers bij Gare Maritime Brussel en Stadhuiskwartier Deventer.

Wie bewust kiest voor de kracht van hout, komt uit bij een eiken-kozijn. Deze kracht heeft WEBO mogen toepassen op een paar prachtige projecten, kijkt u met ons mee?

Eiken Kozijn

Het Eiken-Kozijn®, ook wel de keuze van de ontwerpers. Het kozijn staat bekend om zijn robuustheid en esthetiek. Eiken zorgt voor een warme, sfeervolle uitstraling zowel aan de binnen- als buitenzijde door de transparante afwerking. Daarnaast wordt het Eiken-Kozijn® gemaakt van inlands hout, wat zorgt voor een reductie van CO2 uitstoot.

Bij WEBO hebben we het Eiken-Kozijn® zo ontworpen dat het breed toepasbaar is. Of het nou gaat om grote of kleine afmetingen, het hout is goed toe te passen bij kozijnen en deuren. Dit circulaire kozijn van WEBO heeft zich bewezen in meerdere projecten, zo ook bij het Gare Maritime in Brussel en Stadhuiskwartier in Deventer.

Gare Maritime

Een van de projecten waarbij WEBO haar Eiken-Kozijn® heeft mogen toepassen, is het imposante Gare Martime. Met een oppervlakte van 45.000m2 is dit het grootste houtbouwproject van Europa. Twee jaar lang een intensieve samenwerking met aannemers en architecten, 2400 eiken kozijnen en 75000 strekkende meter hout. Met recht een grote uitdaging waar we nog lang met trots op terug kijken. En het eindresultaat mag er zijn!

Stadhuiskwartier Deventer

Nog een bijzonder project, maar dan in Nederland. Het Stadhuiskwartier in Deventer, een combinatie van zowel renovatie- als nieuwbouwproject. Met een totaaloppervlakte van 24.000m2 is dit een van de duurzaamste overheidsgebouwen in Nederland. In Deventer heeft WEBO 6000 eiken kozijnen mogen leveren in allerlei soorten en maten.

Het Stadhuiskwartier is onder andere vormgegeven met 2300 vingerafdrukken van de gemeente inwoners, deze afdrukken zijn stuk voor stuk omlijst met het Eiken-Kozijn® van WEBO. Een uniek gebouw, speciaal voor Deventer!

Wilt u ook een Eiken-Kozijn® of heeft u een uitdagend project liggen? Neem dan contact met ons op! We helpen u graag verder.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details