Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
De Gaard, Utrecht | Kozijnen, ramen, deuren  en schuifpuien voor appartementen

De Gaard, Utrecht | Kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien voor appartementen

Architecten, projectontwikkelaars en opdrachtgevers werken graag samen met ervaren vaklui voor de realisatie van hun ontwerpen. Stalku Geveltechniek uit Zoetermeer is een specialist in het leveren en monteren van vliesgevels, ramen, deuren en kozijnen in staal, aluminium en kunststof. De firma was recent betrokken bij de realisatie van de appartementen voor project De Gaard in Utrecht. Vooral de montage van de grote en zware schuifpuien was een uitdaging. Bovendien bleven de winkels op de begane grond tijdens de werkzaamheden geopend.

Stalku Geveltechniek biedt een ruim assortiment hoogwaardige ramen, deuren, kozijnen en gevels in staal, aluminium en kunststof. Dankzij de kennis en ervaring kunnen de specialisten steeds een oplossing op maat leveren voor de meest uiteenlopende nieuwbouw- en renovatieprojecten: woningen, utiliteit, scholen en overheidsinstellingen. De kracht van Stalku zit echter niet alleen in dat brede gamma en de snelle levering, maar voornamelijk in het persoonlijke contact en het opbouwen van duurzame relaties.

Stalku Geveltechniek leverde en monteerde de kozijnen, ramen en deuren voor het project De Gaard in Utrecht.

 

Kamerbrede en verdiepingshoge hefschuifpuien

In opdracht van hoofdaannemer De Vries en Verburg leverde en monteerde Stalku Geveltechniek de verdiepte kunststof kozijnen, ramen en deuren voor alle woningen in blok Noord en Oost van De Gaard in Utrecht. “De kozijnen zijn uitgerust met zetwerk en waterslagen in aluminium, terwijl de ramen in bicolor geleverd werden met een witte kleur aan de binnenzijde en een donkere afwerking aan de buitenkant”, vertelt directeur Jeroen Boeters. “Dé uitdaging van dit project was echter de montage van kamerbrede en verdiepingshoge hefschuifpuien – 5,3 meter breed en 2,7 meter hoog – uitgerust met hoogwaardige beglazing. Deze zware elementen konden onmogelijk met de hand geplaatst worden, waardoor een speciale kraan nodig was om ze te monteren. Uiteraard moesten we daarbij rekening houden met het drukke verkeer in de omgeving en het feit dat de winkels tijdens de werkzaamheden open bleven.”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details