Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Dé autoriteit in premium industriële deuroplossingen voor de voedingsindustrie: ‘Onze expertise én uitgebreide service maken het verschil’
Klanten zijn bij Prodoor verzekerd van één onderneming, één telefoonnummer en één directe contactpersoon voor al hun industriële deuren.

Dé autoriteit in premium industriële deuroplossingen voor de voedingsindustrie: ‘Onze expertise én uitgebreide service maken het verschil’

Met vele klanten en een uitgebreide lijst verkochte deuren, gerealiseerde projecten én uitgevoerde reparaties is Prodoor dé autoriteit in premium industriële deuroplossingen voor de voedingsindustrie. “Wij hebben jarenlange kennis en ervaring in luchtdeuren, koel-vriesdeuren, snelloopdeuren, branddeuren, sectionaaldeuren en dockequipment voor zowel nieuwbouw-, renovatie- als serviceprojecten”, vertelt eigenaar Ronnie Schiltmans. “Omdat wij merk- en productonafhankelijk zijn, kunnen wij voor ieder project een deuroplossing op maat engineeren en leveren. Bovendien onderscheiden we ons door een persoonlijke, betrokken en proactieve benadering. Ons InSpire center in Apeldoorn én onze vernieuwde website zijn hier uitstekende voorbeelden van.”

“De keuze voor de juiste industriële deuroplossing dient bewust en vooral ook doordacht te zijn”, benadrukt Schiltmans. “Wij laten onze relaties graag zelf deze keuze maken. Niet snel en afstandelijk via het internet en/of een brochure, maar juist heel persoonlijk, op afspraak, in alle rust en in een prettige omgeving die de omstandigheden in de voedingsindustrie perfect nabootst. Bij Prodoor zitten klanten zélf aan het stuur. In ons InSpire center kunnen zij in een aangename huiskamersfeer en verspreid over 400 m2 álle deuroplossingen zien, beleven en vergelijken die wij doorgaans in de voedingsindustrie toepassen. Doordat we duidelijk onderscheid maken tussen gekoelde en warme ruimtes, kunnen zij de deureigenschappen bovendien tot in detail ervaren.” Ook kunnen zij kennismaken met interessante deurcombinaties, vertelt hij. “Een mooi voorbeeld is de combinatie van een geïsoleerde snelloopdeur en luchtdeur, voor situaties waarin grote temperatuurovergangen spelen. Bijvoorbeeld van -25 naar +25°C. Wanneer de koude lucht in de vriescel onverhoopt wordt vermengd met de warmere lucht uit de expeditie of voorhal kunnen ongewenste condens en ijsvorming ontstaan, met schades aan koelleidingen of apparatuur tot gevolg. Met onze gecombineerde deuroplossing is dit niet meer aan de orde.”

Bij Prodoor zitten klanten zélf aan het stuur.

Continu in beweging

Het InSpire center betreft een multifunctioneel centrum, dat continu in beweging is, benadrukt Schiltmans. “Wij gebruiken het niet alleen om onze klanten te informeren, maar ook om de voorschrijvende markt op de hoogte te brengen én houden van de nieuwste producten en productinnovaties. Bovendien benutten we de ruimte om onze eigen monteurs, kantoor- en verkoopmedewerkers én studenten te trainen. Bijvoorbeeld op het gebied van montage, service, onderhoud en elektrische schakelingen. Zo blijven we een vooraanstaande partner voor onze relaties én investeren we in het talent van de toekomst.”

Vernieuwde website

Klanten, eindgebruikers en voorschrijvers die op zoek zijn naar commerciële en technische productinformatie, kunnen 24/7 terecht op de vernieuwde website van Prodoor. Naast productspecificaties en productvideo’s vinden zij op www.prodoor.nl ook bestekteksten en inbouwtekeningen in diverse bestanden, waarmee zij direct en gebruiksvriendelijk kunnen ontwikkelen en engineeren.

Over Prodoor

Prodoor, met eigen vestigingen in de Benelux en Duitsland, is opgericht in 2005 en in de loop der jaren getransformeerd van een standaard deurenleverancier naar een engineeringspartner in premium industriële deuroplossingen. “Klanten zijn bij ons verzekerd van één onderneming, één telefoonnummer en één directe contactpersoon voor al hun industriële deuren”, benadrukt Schiltmans. “Van advies en engineering t/m installatie, service en onderhoud. Bovendien ontwikkelen we continu nieuwe dienstverleningsproducten. Zeer interessant zijn onze hygiënecheck, brandcheck en energiecheck, waarmee we klanten adviseren en ondersteunen bij audits, keuringen en energiekostenbeheersing.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details