Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Jaarboek

Dé autoriteit in premium industriële deuroplossingen voor de voedingsindustrie: ‘Onze expertise én uitgebreide service maken het verschil’

JVG_4204
Klanten zijn bij Prodoor verzekerd van één onderneming, één telefoonnummer en één directe contactpersoon voor al hun industriële deuren.

Tekst | Lieke van Zuilekom

Beeld | John van Gelder

18 november 2021 Leestijd 5 minuten

Deel dit artikel

Met vele klanten en een uitgebreide lijst verkochte deuren, gerealiseerde projecten én uitgevoerde reparaties is Prodoor dé autoriteit in premium industriële deuroplossingen voor de voedingsindustrie. “Wij hebben jarenlange kennis en ervaring in luchtdeuren, koel-vriesdeuren, snelloopdeuren, branddeuren, sectionaaldeuren en dockequipment voor zowel nieuwbouw-, renovatie- als serviceprojecten”, vertelt eigenaar Ronnie Schiltmans. “Omdat wij merk- en productonafhankelijk zijn, kunnen wij voor ieder project een deuroplossing op maat engineeren en leveren. Bovendien onderscheiden we ons door een persoonlijke, betrokken en proactieve benadering. Ons InSpire center in Apeldoorn én onze vernieuwde website zijn hier uitstekende voorbeelden van.”

“De keuze voor de juiste industriële deuroplossing dient bewust en vooral ook doordacht te zijn”, benadrukt Schiltmans. “Wij laten onze relaties graag zelf deze keuze maken. Niet snel en afstandelijk via het internet en/of een brochure, maar juist heel persoonlijk, op afspraak, in alle rust en in een prettige omgeving die de omstandigheden in de voedingsindustrie perfect nabootst. Bij Prodoor zitten klanten zélf aan het stuur. In ons InSpire center kunnen zij in een aangename huiskamersfeer en verspreid over 400 m2 álle deuroplossingen zien, beleven en vergelijken die wij doorgaans in de voedingsindustrie toepassen. Doordat we duidelijk onderscheid maken tussen gekoelde en warme ruimtes, kunnen zij de deureigenschappen bovendien tot in detail ervaren.” Ook kunnen zij kennismaken met interessante deurcombinaties, vertelt hij. “Een mooi voorbeeld is de combinatie van een geïsoleerde snelloopdeur en luchtdeur, voor situaties waarin grote temperatuurovergangen spelen. Bijvoorbeeld van -25 naar +25°C. Wanneer de koude lucht in de vriescel onverhoopt wordt vermengd met de warmere lucht uit de expeditie of voorhal kunnen ongewenste condens en ijsvorming ontstaan, met schades aan koelleidingen of apparatuur tot gevolg. Met onze gecombineerde deuroplossing is dit niet meer aan de orde.”

Bij Prodoor zitten klanten zélf aan het stuur.

Continu in beweging

Het InSpire center betreft een multifunctioneel centrum, dat continu in beweging is, benadrukt Schiltmans. “Wij gebruiken het niet alleen om onze klanten te informeren, maar ook om de voorschrijvende markt op de hoogte te brengen én houden van de nieuwste producten en productinnovaties. Bovendien benutten we de ruimte om onze eigen monteurs, kantoor- en verkoopmedewerkers én studenten te trainen. Bijvoorbeeld op het gebied van montage, service, onderhoud en elektrische schakelingen. Zo blijven we een vooraanstaande partner voor onze relaties én investeren we in het talent van de toekomst.”

Vernieuwde website

Klanten, eindgebruikers en voorschrijvers die op zoek zijn naar commerciële en technische productinformatie, kunnen 24/7 terecht op de vernieuwde website van Prodoor. Naast productspecificaties en productvideo’s vinden zij op www.prodoor.nl ook bestekteksten en inbouwtekeningen in diverse bestanden, waarmee zij direct en gebruiksvriendelijk kunnen ontwikkelen en engineeren.

Over Prodoor

Prodoor, met eigen vestigingen in de Benelux en Duitsland, is opgericht in 2005 en in de loop der jaren getransformeerd van een standaard deurenleverancier naar een engineeringspartner in premium industriële deuroplossingen. “Klanten zijn bij ons verzekerd van één onderneming, één telefoonnummer en één directe contactpersoon voor al hun industriële deuren”, benadrukt Schiltmans. “Van advies en engineering t/m installatie, service en onderhoud. Bovendien ontwikkelen we continu nieuwe dienstverleningsproducten. Zeer interessant zijn onze hygiënecheck, brandcheck en energiecheck, waarmee we klanten adviseren en ondersteunen bij audits, keuringen en energiekostenbeheersing.”  

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • Z&R

  Z&R

  Platform over zon- en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen

  Naar website
 • Profiel

  Profiel

  Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid

  Naar website
 • I&L

  Instore & Livecomm

  Platform over beurzen, retail & online business

  Naar website
 • I&B

  Installatie & Bouw

  Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit

  Naar website
 • GWW

  Grond / Weg / Waterbouw

  Platform over civiele techniek & infrastructuur

  Naar website
 • B&S

  Beton & Staalbouw

  Platform over beton en staal in de bouw

  Naar website
 • Gevelbouw

  Gevelbouw

  Platform over gevels, glas & daken

  Naar website
 • badz

  Bouwen aan de Zorg

  Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland

  Naar website
 • mediagroeplogo

  Binnenwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
0%

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details