divid
00:50
03-11-2016

De app voor de bouw

www.dividapp.com

Met DiviD zijn alle projectleden online met elkaar verbonden. Je ontvangt live updates en deelt met een paar klikken razendsnel gegevens uit met collega’s. DiviD zorgt ervoor dat je als projectmanager continu up-to-date bent over de voortgang van al jouw projecten. 

Deze oplossing zorgt voor betere communicatie tussen het kantoor en de bouwplaats. Met DiviD op zak weten de projectleden op de bouwplaats precies waar zij wat moeten doen en wanneer iets opgeleverd moet worden. Als je iets verholpen of afgemaakt hebt, toon je met behulp van foto’s en een beschrijving aan dat het actiepunt gereed is om goedgekeurd te worden.

Ook op het kantoor zorgt het platform voor efficiënte communicatie en monitoring door overzichtelijk de uitvoeringen van de teamleden te volgen. Coördineren was nog nooit zo tijdbesparend. Via de app en het controlpanel hebben projectmanagers altijd direct inzicht in de voortgang. Zo kan je gemakkelijk werk verdelen en snel bijsturen.

Gebruik de app ook zonder internet. Als je een project hebt opgehaald, kan je altijd en overal met DiviD werken, ook honderden meters onder de grond of midden op zee. Zodra je weer verbinding hebt, worden jouw updates gesynchroniseerd.

Werk met DiviD op jouw tablet, telefoon en computer. Of je nu een iPad, iPhone, Sony, Samsung of Nexus hebt, de app onthoudt jouw werkagenda. Zo kan je met je eigen persoonlijke account op meerdere toestellen de ontwikkelingen bijwerken, volgen en delen.

Meer informatie?   www.dividapp.com of mail naar info@dividapp.com

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie.

*Door op 'inschrijven' te klikken gaat u akkoord met onze voorwaarden.

Lees meer over: App , Communicatie , DiviD , Nieuws , Tijdbesparend

Stedenbouw partners

Agro Merchants Group, Rotterdam