Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
DC Fazantweg, Moerdijk | ‘Een goede voorbereiding is het halve werk’

DC Fazantweg, Moerdijk | ‘Een goede voorbereiding is het halve werk’

Als één van de vaste installateurs van Hercuton verzorgt Van Rennes Elektro- en Installatietechniek de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties van DC Fazantweg in Moerdijk. Het allround installatiebedrijf is verantwoordelijk voor de engineering, levering en montage van de installaties.

Edwin Verschoor, manager verkoop bij Van Rennes, was al in de aanbestedingsfase bij het project betrokken. Hij vertelt: “Samen met Hercuton keken we hoe we de wensen van de opdrachtgever het slimst konden invullen. Na de opdrachtverstrekking volgde een uitgebreid engineeringstraject, waarin we de installaties tot in de puntjes uitwerkten.”

Installatie in volle gang

Op elektrotechnisch gebied zorgt Van Rennes voor de trafo, met een vermogen van 630 kVA. Vanaf daar brengt de installateur de voeding naar de hoofdverdeelkast in het gebouw, en verder. “Tot aan de laatste stopcontacten en lampen toe”, aldus Verschoor. “Verder installeren we alles op het gebied van verwarming, koeling en loodgieterswerk. Zo voorzien we het kantoor van een energiezuinig VRF-systeem in combinatie met vloerverwarming, voor de verwarming en koeling van de verschillende ruimten.”

De werkzaamheden lopen op rolletjes, wat volgens Verschoor vooral komt door de goede voorbereiding. “Dat is het halve werk”, verklaart hij. “De effort die we met Hercuton in het voortraject staken, werpt nu zijn vruchten af. We gaan de oplevering met vertrouwen tegemoet.”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details